aham,helyes! áá 50est már nem,csak caffé racer-nek max:)! http://www.hasznaltauto.hu/ker...
kistigris ezt nézd meg ! Gyári,tip-top! 150,ami azt jelenti sztem 120-110be a tied lehet
jahh..csak az a baj vele h 50es..
én mnár nem igazán szeretnék 50es mocit
Sorry Egyébként télleg nagyon szép állapotban van, és mondom ha egyszer már rá leltem akkkor bedobom
aham:S! azért télleg vmi 80-as jön csak ki! de ha 130,akkor nyugodtan nézz 170 körülieket! ha telefonálsz és beszáltek a tulajjal a köszönés utáni első mondatba bele kell sűríteni,hogy nézze nekem 130am van és,ha folytatjátok a beszélgetést akkor annyiért adja,ha nem akkor bevetsz pár értek a motorhoz keresztkérdést,de ez így működik fix! én is így vettem
az utóbi úgy ahogy van ronda(bocs) az előző képről a véleményem.... felületesen le van mosva,mert terepen is nyomja neki,a szimeringek a telóban gázok,kidobja az olajat... meg lehet,hogy a motorból máshonnan is folyik az olaj,a csávú áltban itt állítja le ezen a pár betonozott méteren és,ha megnézed kb a motor alatt mindíg vannak apró olajfoltok.....ahol épp állt.. amúgy a matricázás sem valami megnyerő,egykét apróságg hiányzik
kistigris ezt nézd meg ! Gyári,tip-top! 150,ami azt jelenti sztem 120-110be a tied lehet
én mnár nem igazán szeretnék 50es mocit
Sorry
Ehhez mit szólsz? Nem aprilia de ahogy látom nem is feltétlenül azt keresel
nem tudsz valamilyet ami olcsó,szép,jó?
amúgy mind 2 150 be kerül