Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali mindenkinek!Tudna nekem vki pneumatikus powert szerezni rotax123-ra.(az elektronikus behalt).Előre is köszi.
ha lendkerék kell,nekem van 17eft,email:vargaszabolcs@net.info.hu,06302692998,postai utánvét megoldható
Sziasztok!
Aprilia tuareg etx 125-öm van és sajnos széthullodt a lendkerékmágnesei .Ha valakinek lenne esetleg eladó lendkereke vagy tud apriliás bonntót írjon!Előlre is köszönöm!
Hozzávetőlegesen milyen fordulaton szoktad üzemeltetni a mocit, hogy ezt a 3,5-4l es fogyasztást tudja hozni?
Én sem tartottam valószínűnek de azért mondom megkérdezem! Aztnán lassan megkapja az új dugót majd egy kis felvilágosítás kéne hogy bejáratásnál mire figyeljek mert gondolom ennél máshogy van mint egy Simsonnál
szerintem sem
énn nem tenném..
Szerintetek ezt a dugót ha kap 2 új gyűrűt érdemes visszatenni a hengerbe és használni?
Vélemény?
Rendszám meg még nem kell.
No problem.Csak nem akartam gondot.Ha már ezen a forumon kaptam segitséget akkor betartom a szabályokat.
jaaj ne haragudj ha baszogatásnak hangzott csak jo olyan emberrel beszélgetni, akit valamennyire megismersz az adatlapja alapján. Megnéztem nagyon szép a rallyd. Amúgy rendszámos? Szerintem valaki tuti fog tudni segíteni ebben a nyomás dologban is.
Nézd meg az oldalam?Nem akarok kitagadott lenni.
Sztem még a régi fajta álítólag 94-es évjáratú
Csak a nyomás érdekelne igazán
Akkor majd kiderül ha rányomok a szelepre.Ha büdös akkor gáz
Nekemnem ilyen van ugyhogy nincs sajna ilyennel tapasztalatom. Nekem a régebbi van.
Kicsit nehéz vagyok agyilag ezért bocsi? Milyen nyomásra kell felnyomni?
De mennyire kell felnyomni.
Javitottam a profilomat.
Ok.Értem.Köszi a segitséget.
ha van szelep akkor valószínüleg kompresszorral tudod a nyomást szabályozni..
Van de neked viszont nincs se adatlapod se képed se semmid addig nemsok ember fog válaszolni. Másrészt használj "Válasz erre" gombot és akkor tudni fogjuk hogy mire reagálsz. Köszi
Van itt valaki?
Az alján van egy szelepsapka szerintem de nem szedtem le.