Az én volt ETX-emen Marzocchi volt. Nem tudom, hogy ez gyári volt-e, vagy már lecserélték!?
de tényleg nemtudom hogymondjam de észrevettem nem csak én hogy nagyon nagy érzékem van jó biztos nem akkora mint akinek több éve van nagyobb motorja vagy több éve vezet de a koromhoz képest elég jól megy a motorozás.("ahhoz képest hogy kezdő vagyok)
) de szerintem nem az számit nem azzal megy!.
/...vége az 120körül....fogyasztás 3.5-4 lityo...non kezes kis jószág a wind...nem egy crossgép...de azért terepen is szeressem küldeni
...turázni non frankós...erdőt- kavicsokat- homokot bírja...non nézd meg mit vecel...nehogy bele legyen mokolva a motorjába tuning henger stb...v egyéb kokánykodás
...a fullsyntetikus olajat szeresse Motorex, Castrol...személy szerint
ezzel itatom...ha kérdésed van még bátran tedd fel...majd a többi mocc társ is bittos hozzászol
Széles utat! És sok sikert a vételhez
...ha esetleg van rola képed v linked...megsasolja a banda
Azért remélem nem lesz gyenge... Nehogy a falubeli parasztok simóval odaverjenek...
Ezt nem bántásból írtam, de így is ritkulunk, ha nem muszály, ne a motoron halj meg te is. Vagy ha annyira nem bírod megállni, menj ki pályázni. Persze azt is szigorúan csak védőfelszerelésben.
Amúgy meg sok siker az új motorhoz!