jah majd lehet nézegetik ez miféle állat
Tényleg nincs..én se láttam csak dukit
vigyázok a dobokra..most a mühely asztalon fekszik...betakarva épp nehogymá megfázzon
akkor szerintem az enyém :) hibátlan volt úgy kérem vissza is
nemtudom olaszooknál amúgy nincs sok aprilia, duci viszont igen de hétközben nem látsz nagymocit szinte egyáltalán csak hétvégére hozzák elő amúgy robogó
Én eddig nem..mertem változtatni..csak "gyári méretet rakattam fel,már sajnálom
Lehet hogy a te dobod?sima alu szinű..gyári ........még vívódok mi legyen,Laci elküldte mind 2-őt...hogy egyszere-égjenek......meglátom,szerintem az olasz...nem fog genyázni?főleg hogy Aprilia...bár beszarás mikor kint voltam össz vissz 2-3 Dukit láttam velence elkerülőn...és ennyi volt a nagymoci...de a robikkal vergődtek,versenyeztek...volna ha esélyük lett volna
köszönöm
de annyira bejön most a nyitott az új gumival....lehet rajta hagyom a "nyitottat?
Baszki ez a Dunlop Sportmax mekkorát fog beszarás
simán gyorsitásnál...figyelni kell mert kerékre áll még 3 ban is simán-gázra
és az ívre...szinte magától fekszik
190/55 sokkal jobb mint a /50-"kerekebb-ívesebb,és nagyobb az oldaltapadás is...igaz magassabb 2-3 cm rel...de leszarom
sziasztok
Laci köszönöm szépen a gyors-és korrekt ügyintézést
Kiváncsi leszek a Dunlop-Sportmax...hogy telyesít
De szerintem jó választásnak tűnik...föleg a Conti-rodatack...után
Köszi a dobokat is...megjött
1 kérdés?mennyi olaj is megy a tunciba?3,....valamennyi ha jól emlékszem?
Oké!
Az a Tuono csak mintának lett felrakva, az elképzeléseimnek megfelelő motor van rajta, és a kép is jó.
de nem zárja ki, azt a lehetőséget sem, hogy az lesz a nyerő, ha nincs eladva akkorra, vagy ha eladó egyáltalán.
Addíg , míg valami kanci...ány Miskolcról lemegy megnézni, oszt' barátunk időközben meggondolja magát ,közli és aztán megharaptatják vele a markolatot....
Hali! Látom Csongrád megyei vagy te is a használtautón 1350é ami egy kipus raptor dobos azt ismerem megvan neki a gyári dupla leölmlő de kipu az nincs hozzá azt majd megveszed a PrFactory-tól
Tényleg nincs..én se láttam csak dukit
vigyázok a dobokra..most a mühely asztalon fekszik...betakarva épp
nemtudom olaszooknál amúgy nincs sok aprilia, duci viszont igen de hétközben nem látsz nagymocit szinte egyáltalán csak hétvégére hozzák elő amúgy robogó
Lehet hogy a te dobod?sima alu szinű..gyári ........még vívódok mi legyen,Laci elküldte mind 2-őt...hogy egyszere-égjenek......meglátom,szerintem az olasz...nem fog genyázni?főleg hogy Aprilia...bár beszarás mikor kint voltam össz vissz 2-3 Dukit láttam velence elkerülőn...és ennyi volt a nagymoci...de a robikkal vergődtek,versenyeztek...volna
de annyira bejön most a nyitott az új gumival....lehet rajta hagyom a "nyitottat?
Baszki ez a Dunlop Sportmax mekkorát fog
simán gyorsitásnál...figyelni kell mert kerékre áll még 3 ban is simán-gázra
és az ívre...szinte magától fekszik
190/55 sokkal jobb mint a /50-"kerekebb-ívesebb,és nagyobb az oldaltapadás is...igaz magassabb 2-3 cm rel...de leszarom
Laci köszönöm szépen a gyors-és korrekt ügyintézést
Kiváncsi leszek a Dunlop-Sportmax...hogy telyesít
De szerintem jó választásnak tűnik...föleg a Conti-rodatack...után
Köszi a dobokat is...megjött
1 kérdés?mennyi olaj is megy a tunciba?3,....valamennyi ha jól emlékszem?
"az a piros karika, benne az 50-essel? Ja, az csak a gördeszkásoknak van " :)
Az a Tuono csak mintának lett felrakva, az elképzeléseimnek megfelelő motor van rajta, és a kép is jó.
de nem zárja ki, azt a lehetőséget sem, hogy az lesz a nyerő, ha nincs eladva akkorra, vagy ha eladó egyáltalán.
Egyébként megint hírdeti, megnéztem kiváncsiságból.
70 389 6486
Pflejjjj.Megszivatta Diát....