Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem rengeteg jófej autós van, nagyon sokkal találkozni, mint azt az alábbi videó is mutatja:
http://youtu.be/aWmhBCi8n1I

amelyik meg béna szerencsétlen sofőr, az alapjáraton is az és mindenki mással is balfaszként viselkedik, szóval én ezt az autós vs motoros témát egy az interneten eltúlzott dolognak tartom, a valóságban nem érzékelek ilyen ellentétet. Akkor már inkább balfaszok vs motorosok ellentét lenne a korrekt megfogalmazás :)
Tele van az út közveszélyes, elmebeteg autót vezető gyökerekkel...komolyan orvoshoz kellene némelyiket vinni....
Mindenképp "Suny-t" vennék ha veszek.... az action cam is 60ropi tartozékba nem tudom de a képe kurvajó és elég sokmindent tud
Köszi az infot
Hát én azon a héten vettem mikor bejött hivatalosan Magyarországra és +4év garival, szal akkor (kb 1 éve) még drága volt, de most már 60 000 Ft körül is kapni és benne van a vízálló tok is. Ebben a Sunyiban a stabilizátor ami üt, meg az, hogy majdnem vaksötétben is vesz fel egész jól.

Ha olcsót akarsz (19 000ft), de jó minőségűt, akkor RD32-II. SZEBB a képe mint a Sonynak, sokkal tisztább, de este nem vesz fel semmit és stabilizátora sincs. A guglin nézd meg, "Techmoan RD32II".
persze, köszi, semmi gond. Ha megnézed a csatornámat, ott főleg bringás videók vannak, de sok a cifra eset. Sokat épp bringások csinálnak...
De nem piszkalni akartalak csak oreg leven probalom ovatossagra inteni a fiatal versenyzoket
Ma Magyarorszagon Szerintem az autosok 98% a figyel rank, de tartok attol a 2% tol...
tök jó képe van mennyiért vetted (ha publikus) egy Sony az Sony!
Action cam-ot szeretnék venni, azt hallotam elég fullos
Szia, igaz, több dolog is van. Egyrészt így kb kéthavonta egyszer megyek, ha sietek. :) A jobbról kikanyarodókra eléggé figyelek, ha luk van bemegyek és haladok az autókkal. Ha egy autó lassít, akkor gyanús hogy épp be fognak engedni vkit. Balra meg a HÉV miatt ugye nincs utca, tehát a forgalomból balra senki nem fordul. Továbbá 20 munkanapból 18-on brigával megyek. Alapvetően persze neked van igazad, én nem vagyok streetfighter, 5-10 perc előnyért nem töretem magam össze.
Szia, egy Sony AS15.
titanmanus,

azért valljuk be ha oldalról szabályosan kikanyarodik vki akkor kapsz tőle egy csókot
s szerencsétlen esetben komoly bajod is lehetett volna
Milyen camot használsz?
Mai esetem: kívánom ez legyen az életében a legnagyobb öröm!

http://youtu.be/Y1O2_s1j7DU

Morgen!

Ma reggel 06:40-körül, bordó "hatos BMW", kikent, nagykarmú, szőke keurvának üzenem, hogy nem jött össze!
Kurvaanyád!
Nem kaptok el könnyen ti vaksi barmok!
Úgy látom a Peteérés még nem jött el, bár grandnak éppen grand ez a masta, sok volt a sajtos-tejfölös pasta.
Kis autós-motoros összehasonlítás:
http://www.autonavigator.hu/te...
és lesznek az út mentén pályabi'rók szi'nesz zászlót lengetve, h gyorsabb jármű mögötted=engedd el?

akkor jön el a kánaán
Üdv!

Éppen tegnap beszélgettem autót vezető kollégámmal és elég érdekes a nézete a motorosokról. Felháborodott azon hogy hogyan képzeli bármelyik robogós hogy Őt az autóst megelőzze mert Ő betartja a szabályokat és 55-60-l megy akkor hogy meri megelőzni bárki is. Elmesélte hogy utána eredt egy ilyen eset után a robogósnak és le akarta szorítani az útról de a robogós hála az égieknek el tudott menekülni.
"Minden autós bunkó!" mondta az oktatóm. Persze tudjuk, hogy ez nem így van, főleg akkor, ha az adott négy(vagy több)kerekű gépjárművet vezető egyén rendszeresen motorozik. Sokszor lehúzódnak... volt már hogy roma származású férfi az utánfutós 2105-öst a padka felé kormányozta, mert tudta, hogy lassabb, és elő fordult már, hogy RS4-es Audi húzódott le, mikor ha akarta volna, akkor állva hagyja a 125ösömet, és vele együtt engem is...

Néha játszanak velünk ezres Swift-el... ez egyén függő, és így fog maradni szerintem, amíg törvénybe nem iktatják, hogy a gyorsabbat el kell engedni...
Húúú, de szar....
Sziasztok!

Az autósok vajon miért mennek mind a felezővonal mellett, nem lehet őket megelőzni pedig sokszor telefonálnak menet közben és 40-el tötymörögnek. Ha meg megkezdem az előzést nem egyszer tapasztaltam, hogy rálépnek a gázra inkább ahelyett, hogy a már megkezdett előzés mielőbbi befejezését segítenék elő.
Üdv motorosok!
Itt egy gyöngyszem kis fatornyos lakhelyemről, kár hogy az ilyen eseteket nem reklámozzák jobban, akkor talán nem mindig a motorosokról lenne csak elszörnyedve az átlag állampolgár.

http://www.zalaihirlap.hu/fool...
egy hülye ellen mi védi a motorost? ugyanaz mint a nem motorost: kéz és láb. ha ez nem elég fejlett, akkor gázpisztoly, esetleg vipera, de ez nem viselhető közterületen.
Ez elég valószínű!