Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Űberállat. Léptem én is, szevasztok jó éjt.
na jóéjt
úristen 2:30nál mit művelnek, meg végig

http://sportmotor.hu/motoros_v...
majd kipróbálom csak álljon össze a gép...a héten hétvégén nem teljesen..jövőhéten viszont remélem teljesen össze lesz rakva...
cakát
Az, de szerintem egykettőre elűzik.
a legalabb normalis.
2 havonta egysze ha beolvasok. Általában akkor ha új tag nevét látom az LFP neve mellett. pl most a sportmotoros.
ezekkel az endurókkal úgy lehet jól stopizni hogy ráhúzod enyhén a féket hogy összeüljön a teló, aztán izomból húzhatod neki mikor már ősszeült és betapad az első kerék, csak orra ne ess legalábbis én igy csinálom
surun ne olvasgasd mert megfertozodsz. azok mind .
Igen.
az LFP topicrol nzted eloszor?
aziggen, jól felaprózta, de beteg emberek vannak....
takaroggy már...ez milyen geci....
ismerem a volt tulaját..és szana szét volt baszva a teló..meg volt keményítve és el lett baszva azért hajlott...amúgy lehet vele egész jól...elvileg...
Basszus mi van az emberekkel? Megőrült mindenki vagy mi? +18!
1-2 hónapja volt fent fotógalériák között 1 DT 80, annak úgy hajlottt a telója stoppi közben hogy csak, nah! sztem életveszélyes amúgy azzal stopizni, nem erre találták ki azt a telót
bassza meg..Hétfőn megrendeltem a markolatot aztán néztem, hogy jan.11-től tudják feldolgozni a rendeléseket mert leltár volt...és még mindig nem küldtek értesítést a szállítás időpontjáról mert azt írták, hogyha feldolgozták küldenek levelet...én arra gondolok hogy dec 25 és jan 11 között annyi rendelést kapta, hogy 2 nap alatt nem tudták feldolgozni....és szerintem már csak jövő héten jön meg a cucc...
nem tom h van e benne szelep...nem szedtem még szét a villát...szombaton megtudom...
Ha nem koppan akkor nincs baj, hagy menjen össze hisz az a dolga. De ha igy nem jó, veszel bele rugókat erősebbet és fasza lesz. Ha pedig szelep nincs benne akkor neked a sűrű olaj még az összenyomódási sebességen sem változtat.
koppanni nem koppant cska hamar összement még mielőtt kiemelkedett volna a hátulja...így összement..mert ha felmegy a hátulja és rendesen tom csinálni akkor elvileg nem kéne neki teljesen összemenni...nem szabadna...
Az a baj, hogy csak egy olajcsere annyit ér, mintha felpofozol egy kutyaszart. Vagy cserélsz benne rugókat is vagy ugyanolyan lesz. A sűrű olajtól annyival lesz másabb, hogy picit később nyomódik össze a teló, azaz hogy lassabban. De ha eddig koppant stoppienál akkor ez után is fog.
cserélem..én is arra gondoltam, hogy jó sűrűt veszek...
a tiedbe van szelep? jó neked..az enyémbe nincs..vagyis nem tom...de nem hiszem..tekergetném én is...mert szeretnék megtanulni stopizni...
akkor érdemes cserélni, tegyél bele jó sűrűt ha stopizni akarsz , én megoldom annyival h. betekerem keményre a 24 állású szelepemet van mit tekergetni... nyáron 2 hétig tekergettem mire sikerült beállítani magamra
nagyon puha...ott a stopizni próbálós képem...a sárvédő a kereket súrolja...nem szabadna neki..me ah már mindenhol cserélem az olajat...