Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod... nem is vagyok igazi titkárnő, tehát félig-meddig van a szemüvegem is

istenem de off-on vagyok sok volt ez a mai nap
Há ja, na mentem tenni-venni. hali.
Oksa,jól van az.Azt is kell
Egy titkárnő szemüveg nélkűl nem titkárnő...
Köszönöm, velem minden rendben,sok volt a jövés-menés mostanság most egy kis pihi van .
akad de csak ha van rá igény
sziasztok!
megvettem az olajokat de nem vagyok benne biztos, hogy jót adott a csákó emrt nem volt 2 üteműhöz olaj és adott egy 4t Repsol MOTO Rider 15w50-es ásványi hajtómű olajat...jó ez a váltónak? mert én kételkedek...eddig Repsol 2t 10W30-at használtam..az is ásványi csak 2T mi a különbség?
Ritkán rágom a kefét ilyen miatt.. Van szemüveged is?
Szeva!

Elvagyok itt egy darabig míg nem találok valami hivatalos melót.. Veled minden okés?
szevasz E
ember tervez, isten végez ... nincs titkárnő, helyettesítenem kell... nem tudok menni
de gondolom nem nagyon rágtad emiatt szét a kefét
Szeva! Olvasom van egy kis meló . Minden oks?
Szevasztok E!
na mivan E ? punnyadás? kajakóma?
na sikerült jól összekevernem
a Sacának 748-a van, a dokkeromnak meg ST3 volt
ducatti-ducatti, piros-piros... gondoltam ugyanaz pedig nem
én mikor láttam hogy beragadt a lába, azt hittem ott is marad
Én meg először nem láttam, hogy beszorult a lába, mondom mit rugózik az ott.
Ilyen ez a szakma
Elviszlek egyszer ha jobb idő lesz Kakucsra v Visontára pályázni és meglátod, h kishazánban is összejön jónéhány ilyen eszement barom. Azon mongyuk visítottam, ahol a vidin elestek öten, és az egyik ott rángatta a lábát ki vagy egy percig a motor alól
nem hogy elgurult.... sohasenem volt
Te kisnyuszkóbogártündérmókusvirágszálcuncilepkefing
picipintyőkém!
Ejj nyuszómuszó elgurult az a kis színes bogyeszkusz E?
Sziasztok.
reggelt
nem hiszem
jóreggelt
nem teccett eltéveszteni az osztályt?
Kicsi zacsi, tiki-taki Ici pici, puni-muti Nyali-fali, biszi-baszi Öcsi-Pöcsi, kuki-muki Kicsi zacsi, tiki-taki Ici pici, puni-muti Nyali-fali, biszi-baszi Öcsi-Pöcsi, kuki-muki
reggelt zsiványok