Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagyok.
úgylegyen majd megnézem a videjót
ende

valaki?
okézsoké
Akkor jóvan akkor! Veretjük a jövőhéten is
A virágokkal nincs gondom ,azt mekkcsinálja az asszony, panelban nem laktam egy napot se, de többi meló igen sok .
Mindegy megvolt a lánc és áttételcsere, még beokositok pár dolgot és hétvégén zúzás 1000rel
a fene... jövőhéten tudok menni csak, mert rendbe kell szednem a defektet, meg láncszettet cserélek!
De ahogy érzed Azért is irtam, mert most ugy néz ki ,h a szokásosnál többen leszünk.
Okosiccsad magad szombaton meg vasárnap este, meg hétfőhajnalban, olyankor amúgy is jobban fog az agy
Azzigen. Hát nem mondtam volna meg hogy az te vagy. De hujujjj
Szia, hát hallod nemtudom, hétfőn matematika szigorlat, esetleg jövőhéten lehet a tankiból vmi jah meg defektes az első, az is megkéne még csináltatnom....
Szia, hát hallod nemtudom, hétfőn matematika szigorlat, esetleg jövőhéten lehet a tankiból vmi jah meg defektes az első, az is megkéne még csináltatnom....
csáá
viccet félretéve:

én vagyok 20 évesen egzotikus szőkén
Huuu jól tartja magát az öreg jány.
hát nagyanyám
én bírom a gumicsizmás, kiskapás virággondozást i nkább ez mint a panel előtt ülni
Szevasztok, jó reggelt.

Nem vágom, miért ki az?
Akkor jó világod van . Kijössz hétvégén tankizni? Viszünk kamerát, aztán utánna Te meg összevághatnád és feltennéd ide.
Fűnyírás ,gyomírtás ,házkörüli munka ráér az még, inkább sose tavaszodjon ki! A motorozásra meg minden idő jó
úgy látom nem vágod hogy ki van a képen
ez sem egy utolsó szempont majd találkozunk az szavazóurnáknál
motor meg bimbórügyzés, meg madárcsicsergés, meg minden szívet melengető dolog
Én a választások miatt várom, mert kiváncsi vagyok, az ország népe eltakaritja E ezt a rablóbandát, v folytatódik a demokráciának álcázott diktatura.?
Mer' mi lesz tavasszal, h úgy várod?