De az, hogy létezik, hogy nem tudják mennyi olaj kel a KTM-be?
(Kicsit több részletet azért szkennelhetnél a motorokról. Nem mindegy melyik Honda!).
Nem reggelek de köszi a felajánlást. (Elég az a 4 motoros fórum amin aktív vagyok).
).
Ki a komplexusos? A ZX-10R-hez nem adnak a márkaboltban Stage III-at, hogy 280Le legyen pedig biztos megvenném.
De amit már egyszer mondtam azt megerősítette ez a kis cikk. (Ami egyébként egész jó). Hogy semmire nem jó az a moci csak villogni vele. Vagy mi a fenének erőltetnék többen is ezt a menjünk vele pályán mert 5000-ig forog dolgot?
Ha végigolvasod az előző három oldalt, az elhangzottak alapján szerinted ki a komplexusos? Ki az, akit általánosban mindig megvertek a többiek, mert nem tudta abbahagyni a kötözködést? Aztán amikor nagy lett, vett egy jó nehéz motort, hogy legyen valami tekintélye!
Márkahűség? Miről beszélsz? Yamahát vegyek? Volt. Jó volt, szép volt, elég volt. Többet nem lesz.
Aztán egyre nagyobb motort vetem, hogy kompenzáljam a szerencsétlenségemet.
Valahogy az MT01-ig nem jutottam el pedig annál nagyobbat nehezen találni. De majd a kedvedért veszek egy kompresszoros B-Kinget. Pszichológusnak kéne menned vazze. Neten keresztül így kiolvastál.
Hát végigolvastam, érdekes. Közös nevező soha a büdös életben nem lesz,az tuti. Japóról tudnék véleményt mondani, ducatiról remélhetőleg majd tudok.
JohnyCash!
Ha sikerült jó sok infót összegyűjtened megoszthatnád velem/ünk, jövőre remélhetőleg én is ducatival fogok pályázni.
Üdv, egy suzuki tulaj,ducati fan!