Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi Siki nekem is nagyon tetszik, mer ez tetszett eddig is legjobban, és úgy mentem oda, hogy nincs ott ilyen! szal nagyon örültem amikor megláttam
ohhh na gyere má kicsit pályázni
felölem kimehetünk a siratora is,énbenne vagyok mindenbe csak akkor ebböl is egy kicsi meg abbol is egy kicsi az ugy már döfi....mint a szombati motorozás,csak a pályázás után nem jönnénk haza hanem mennénk ki pocsra?na én ugy szeretnék páylázni egy kicsit kurvára tetszik
Hallod vazdmeg inkábba sirtóra nézzünk ki naaaa?
na mostmár leva zsirozva,és jön a haverom is holnap motorozni(ha az idö is olyan lesz)
holnap ráérsz???mert tényleg kikéne nézni a pályára,már kiütéseim vannak,a motorozás hiányátol
nekem a fehér jön be a legjobban meg még talán az amelyikből 2van
jo neked
Lekerekeztem a holdat vazd meg
akkor ok.azért nem mentem mert most meg nekem akadtam egy kis dolgom ittholllll
már kurvára elvagyok keseredve,nem jönnek ösze a dolgok,szombati fasza kis motorozás ota egyszerüen nem tudok mocizni egy jot.
amit kétszer raktál be, piros fehér fekete, az a legjobb szerintem
4. 5. nem jön be, többi fasza!
Bálint tied is nagyon jól néz ki
na mostmár nem is bánkódok, hogy nem volt dungeon.megnéztem a "07-eseket.mellékelem az esélyeseket
De eljött!!
csá,basszus nem ment el az sms ???pedig küldtem neked egy sms-t hogy nem megyek 2kor mocizni
Na mivan spy mé nem jöttél vazze?
Emlékezz hogy merre kell madj motorozni
Nekem is szerelőnél volt 1 hónapot
reggel hivtam szerelőmet
akkor már rakták össze a mocimat
de valami bronz geci eltört..oszt olyat kell csinéltatni
vazzeee ez nagykirályság mosomedvés barátom
Faisst wow ...gps-non jó nekem már régota van...szeretem..hasznos kütyü
qvamérges vagyok elbasztam 1 egész napot...de lelaglább levizsgáztattam a gps-t...átment olyan szépen elvitt minket az universalhoz
Bakker.És tényleg!!
érdekesség: Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vaisszábsagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.
beszoptad