ohhh na gyere má kicsit pályázni
felölem kimehetünk a siratora is,énbenne vagyok mindenbe csak akkor ebböl is egy kicsi meg abbol is egy kicsi az ugy már döfi....mint a szombati motorozás,csak a pályázás után nem jönnénk haza hanem mennénk ki pocsra?na én ugy szeretnék páylázni egy kicsit kurvára tetszik
na mostmár leva zsirozva,és jön a haverom is holnap motorozni(ha az idö is olyan lesz)
holnap ráérsz???mert tényleg kikéne nézni a pályára,már kiütéseim vannak,a motorozás hiányátol
akkor ok.azért nem mentem mert most meg nekem akadtam egy kis dolgom ittholllll
már kurvára elvagyok keseredve,nem jönnek ösze a dolgok,szombati fasza kis motorozás ota egyszerüen nem tudok mocizni egy jot.
érdekesség: Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vaisszábsagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.
felölem kimehetünk a siratora is,énbenne vagyok mindenbe csak akkor ebböl is egy kicsi meg abbol is egy kicsi az ugy már döfi....mint a szombati motorozás,csak a pályázás után nem jönnénk haza hanem mennénk ki pocsra?na
holnap ráérsz???mert tényleg kikéne nézni a pályára,már kiütéseim vannak,a motorozás hiányátol
már kurvára elvagyok keseredve,nem jönnek ösze a dolgok,szombati fasza kis motorozás ota egyszerüen nem tudok mocizni egy jot.
Bálint tied is nagyon jól néz ki
akkor már rakták össze a mocimat
de valami bronz geci eltört..oszt olyat kell csinéltatni