Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barinkába csak alkatrész van !!!
Munkadíjak? Kb?
Csá mindenkinek!Nekem is mitasom van most vettem és nagyon megvagyok elégedve vele!
t63 nem th
michelin th 63...30ezres gumma amúgy 5ért adom ha kell vkinek,szerintem elég jó állapotú.....
uhh a 110 az1 kicsit vékony nekem..
110/80 18 hátsó
2 gyertyám van mind2 NGK egy 3 pólusú és 1 1 pólusú
az xt-n mitas van,gázra kapar mint állat, a deestonrol azt halotam hogy nagyon kopik
xlzx hanyas a aza michelin??? Első vagy háccsó?
felmész erre a honlapra és letöltöd az árlistát www.barinkamotor.hu/motor.php?...

van rajta minden
Nekem volt már benne NGK BPR6E is
ja igen nekem is
nyáron a melegbe szerintem jó az is, bár nekem a dt-be is meg a hondába is 9es hőértékű van állandóan...igaz egyiksem cross motor.....
Szerintem a főtengely csapágy olyan 9000 összesen a két db a szimering meg olcsó olyen 1300 körűl
izé....szal nem a gumi ereszti az olajat, hanem azt nézem meg hogy a telo mennyit engedett....
reméljük, de ha valaki más vevőt találsz, miattam ne tartogassad...kitudja mikorra lesz kimondottan arra pénz, bár a mostani hátsó guma nem kicsit kopot rádásul vmi pirelli enduro gumi aszem...
megyek is meglesem, ugyis megkéne nézni menyi olaajt eresztett, attol is függ a hétvége....
aha kösz, eddig azt meg BR10EG-t mondtak mások
Kéne egy jó, megbízható motorszervíz, mert nem akarom, otthon gányolni. Eléggé kékes a füstje a mocinak (Suzuki TS-r 125), lehet hogy főtengely szimering? Mennyibe fáj egy szimering+csapágy csere? Milyen gyakran illik cserélni a dugót, meg hengert, meg a többit?
Nekem az YZ be NGK BR9EG van
hellóka!
ádibácsi, vagy valaki cr-es nektek milyen gyertya van cr-be??
nekem most van 1 michelin t6380-90%os....5ért adom....de úgynézki sikié lesz
Van ilyen árba a KENDA is az RMC nél
na mentem
majd jövök nemsokára
mitasra szavazok