Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja
???
259?
haverom is mondta hogy tiszta supercross pálya
Nem tom csak a naplórol véletlenül elkapcsoltam de csak részleteket láttam belőle de nagyon disznó jószág lehet a Medvét elcserélném szőrbe Bár ezzel nem lehetne keresztet nyomatni mert 1sávos úton nem férne el keresztbe
láttam mer voltam arra volt kint 1 07 es Sx 125!!!Multkot (2-3 hete)voltam utoljára de akkor nagyon szar volt
Hi!

Voltál a 7végén Kertvárosban?
Csináltak 1 fincsi kis "3-as" ugrót
A kis duplafelugró előtt.
Volt az asztal, na azután benyomtak most 1 ugrót majd 1 kisasztalt és utána jön is a mandíner. Tiszta SX pálya lesz a végén
Még nempróbáltam ki sajna, de hallomásból tudom hogy páran nyomtak már 1-2 durva orrost

valaki felvette?
de végül nem öszetörte a marhája?
1: én gumikám
2. xt gumikája
Hy!!!!!Rég írtál!!
Ja meg átment vele 1 faházon
neked nemis küldtem sztem
Tegnap láttátok a kobra tizenegyet??? A csávó 3 tengelyes Polaris ATV-vel nyomatta az erdőbe a merci elől menekült Nagyon disznó aza gép de biztos van vagy 4 milla
Pár oldallal ezelőtt nyomtátok a gumimárkákat.
SENKI SE ÍRTA A DUNLOP-ot!
Pedig az a legtutisabb
Előtte én is az olcsó Mitas C10-essel nyomultam, de a Yami gyárilag Dunloppal szereli a gépeket és nem véletlenül.
ATOMSIRÁLY gumi!
Aki teheti legalább 1x próbálja ki!
nem kwad ez

amugy standar lécci ne küldj már több olyan szarokat myvipen én nem parázok be ientől...küld másnak ... én ugyse küldöm tvbb
na a telo jol viselkedik
amugy nekem pirelli mt 21 van hátul....jol megkopva...120/90es....
www.motokolesa.ru/i/catalog/pi...
e z az, csak már nem látszik hogy pl a középen lévő nagyobb bütykökön van középen egy mélyedés...már rég nincs
1 oldalra kétkereket igazán nyomathatnál vele
apa monta h a felni le van festeve... aképen is látszik..majd kiderül holnap h lhugyozom e vagy elmegyek melette
Szép gép!!!!
ehe.. az uj paripa holnap itthon lesz dobok olyan képet is rola
Sorry
Általánosságban kérdeztem...
A munkadíj olyan 3500 4000 közt vannak / óra