jaja...mind a 2-őt...ugye a felsőt letekertem és ki lehetett szerdni a rúgót, a az alsót kitekertem és kijött az olaj ( a földre ) de tettem alá cuccot, amibe belefolyt. és itt tartok...
olyat is láttam már h a teló tetejébe volt belecsavarva menettel...nem tom...alulról is meg fölülről is kiszedted az imbuszos/ill sima akárhányas csavart?
lehet h ez a megoldás, majd ma megcsinálom, de érdekes, mert mikor rántasz rajta egyet, akkor kattan, és mintha perem lene ami nem engedi ki...de lehet h a szimmeringtől nem csúszik ki????
a képek nem túl jók, de a fő kérdés: Hogyan csúszik ki az ezüst színű a kékből azért fogalmazok így mert azért annyira profi nem vagyok szerelésből, apám az autószerelő
még soha nem csináltattam talán itt keresgélj....http://femipar.lap.hu/#b11242209 vagy menj be a VI.kerbe ott sok kis mühely van,szerintem akármelyikhez bemész kérdezösködni biztos ajálgatják 1mást...
ahha kössz a segítséget, megpróbálom, lehet h ez a baj, mert nekem se csúszik szét, és a szimmering igen szar, szóval lehet h tényleg az tartja össze.
Megpróbálom, de amint ígértem tegnap felteszem a képeket, és jöhetnek még vélemények
Elkészültek a képek ebben a pillanatban, mostmár várom az okosok vélenyényét
Megpróbálom, de amint ígértem tegnap felteszem a képeket, és jöhetnek még vélemények
svmedia.hu/katonai/katonai.htm
DE!
Itt a topicban jópáran lehúzták, csak meg kell találni a megfelelő embert.
azt akarom kérdeni hogy hogy nekem hajdú-bihar megyéről kéne vagy legalábbis az legyen benne,
hogyan,honnan tudnám megszerezni?
Országos részletes katonai térkép. Összes patak,csatorna,földút,régiónkint,és egyben is. 372 képel teljesen részletezve. ingyen