Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megvan szólj
jaja...mind a 2-őt...ugye a felsőt letekertem és ki lehetett szerdni a rúgót, a az alsót kitekertem és kijött az olaj ( a földre ) de tettem alá cuccot, amibe belefolyt. és itt tartok...
olyat is láttam már h a teló tetejébe volt belecsavarva menettel...nem tom...alulról is meg fölülről is kiszedted az imbuszos/ill sima akárhányas csavart?
mi dűt fö?
Hello mindenki!! segítsetek!!
huhúúú, most irtak visza az öhllinstől, és 20-é csinálnák meg a 2 telót...pfff nem sok az egy kicsit???? na ezért akarom itthon megcsinálni
lehet h ez a megoldás, majd ma megcsinálom, de érdekes, mert mikor rántasz rajta egyet, akkor kattan, és mintha perem lene ami nem engedi ki...de lehet h a szimmeringtől nem csúszik ki????
arra már gondoltam h ha más nem marad, akkor oda viszem h csinálják meg. 10-ért
szerintem ja, de www.ohlins.hu felhívod őket és tuti elmondják
ennyi az egész????? nemáááár??? komoly, mert próbáltuk, de nem akartuk túl erősen nehogy kárt tegyünk benne
satuba fogod és kirántod.ennyi
Yo reggelt mindenkinek hogy vagytok
a képek nem túl jók, de a fő kérdés: Hogyan csúszik ki az ezüst színű a kékből azért fogalmazok így mert azért annyira profi nem vagyok szerelésből, apám az autószerelő
Üdv mindenkinek!
Elkészültek a képek ebben a pillanatban, mostmár várom az okosok vélenyényét
meglehet,mert a szimeringekhez sokszor adnak pl ariete márkájúhoz nekem adtak vmi kenőcsöt....ami könnyítí a betélt,aztán gondolom megszárad és ragad.
még soha nem csináltattam talán itt keresgélj....http://femipar.lap.hu/#b11242209 vagy menj be a VI.kerbe ott sok kis mühely van,szerintem akármelyikhez bemész kérdezösködni biztos ajálgatják 1mást...
ahha kössz a segítséget, megpróbálom, lehet h ez a baj, mert nekem se csúszik szét, és a szimmering igen szar, szóval lehet h tényleg az tartja össze.
Megpróbálom, de amint ígértem tegnap felteszem a képeket, és jöhetnek még vélemények
na ilyet hol tudnak nekem csinálni 2 cm vastag anyagból?művészi rajz,nem fikázni...méretarányos
okés, majd megkérdem kinek van meg! köszi
Figyu, ezen a linken volt régebben, de már nincs
svmedia.hu/katonai/katonai.htm

DE!
Itt a topicban jópáran lehúzták, csak meg kell találni a megfelelő embert.
helósztok!
azt akarom kérdeni hogy hogy nekem hajdú-bihar megyéről kéne vagy legalábbis az legyen benne,
hogyan,honnan tudnám megszerezni?
jóreggelt! tudtok vhol itt 3.ker ill pest közelében(azért ne kelljen sokat mászkálnom ) vmi gépműhelyt?(adaptergyártás miatt)
Napot, nyakat!
Országos részletes katonai térkép. Összes patak,csatorna,földút,régiónkint,és egyben is. 372 képel teljesen részletezve. ingyen
elég laza vagy
Üdv! Országos részletes katonai térkép. Összes patak,csatorna,földút,régiónkint,és egyben is. 372 képel teljesen részletezve. Utánvétel 5000ft.