személyesen nem ismerem
a yamahát sem láttam csak gondoltam nem oldtimerel indul.nem néz le senki senkit,csak olyan nagyra tudnak lenni amikor a pályán az ember már a 10.körét nyomja és a helyi menő bevágódik mögé /frissen 1 körös menő/
és jaszkarizik,h mekkora raj
inkább a versenyen kéne megmutatni mekkora tudor valaki!nem edzésen a 20.percét menőt az újonnan bevágódó helybéli pofátlankodva leszorítgatva,nyakáraugorva véres komolysággal lépésttartva,malyd a körvégén kiállva és nagyot pihenve
míg a normálisan edző ember még vagy 4 kört beletapos a pályába.majd a depóba büszkén lenézik az embert,hogy hogy megmutattuk neki,a tempót
most meg reggel kinézek az ablakon,megitn esett esö,felbirnék robbani
nem mentem még hasonlóval sem,nem arra való,amire nekem kéne,maradok a crossnál
tapasztalataim az yzről meg jók,mint írtam,de ha nem cserkészekkel mocizól együtt akkor biztos akad köztük yz450 is és ki tudod próbálni pl/Iván Krisztiánét/csak az xr után kötözd oda a kezedet a kormányhoz,h nehogy lemaradj róla
/csak vicc volt nem besértődni/A fairplay se motorosai még a saját csolnoki pályán sem nagyon eredményesek
Talán Hágelmayer a kawasakival még néha mutat vmit,de a hazai pályán illene legalább az első 3 ban szerepelni,amit meg sem közelítenek,akkor mit várhatnánk el más pályán tőlük
extrában meg nem is nevez senki a "cserkészek közül"
mundjuk így még a 250B is nagy merészség.nya ennyit a cserkészekről
.Te nem indulsz sehol,úgyhogy nem is rólad volt szó,csak a "fairplay" menőiről.A pálya ami a te érdemed viszont királyságos!Gratula hozzá!Kívánom,h találj olyan mocit amilyet csak szeretnél és egyszer mehessünk együtt egy jót valamelyik pályán és utána együnk a gulyásból
sporttárs.
.
Elamarad a káli bontókörutam