alvás az még ráér.... még meg kell álmodnom hogy mit csinálok a hondával... valszeg elviszem egy autovillamosságihoz. ha a komplett gyújtásrendszert kell is cserélni az 8000 ft.. szal megéri
Mikor viszed a gépet holnap?Aztán sirazsd meg a picikét meg aztán képet küldj az új szerzeményröl!Na léptem kezdödik a dakar megnézem hogy állnak a magyarok( )!jo éjt mindenkinek!
majd holnap. ma egész du a cr gyújtásával baszakodtam mert vmi nem oké... a gyújtótekercsben van a gáz. majd holnap megcsinálom.... most meg nyálazom a szakirodalmat meg a fórumot..
képek holnap jönnek.. ha szép idő lesz és le tudom fotózni... meg akkor az adtlapomra is felrakom
csövi... most jötem a mocizásból....
köszöntjük új hölgy tagunkat....
sok kis "pöcs" egyből csorgatj a nyálát
gecc a dt olyan jól sikerült hogy haverjaim azt hitték vadiúj... holnap pakolok fel képet...
nagyon jól muzsikál a túlméretes prox dugo... akkora a kompresszió mInt a CR -em ben
Nekem meg holnap 1kor
képek holnap jönnek.. ha szép idő lesz és le tudom fotózni... meg akkor az adtlapomra is felrakom
köszöntjük új hölgy tagunkat....
sok kis "pöcs" egyből csorgatj a nyálát
gecc a dt olyan jól sikerült hogy haverjaim azt hitték vadiúj... holnap pakolok fel képet...
nagyon jól muzsikál a túlméretes prox dugo... akkora a kompresszió mInt a CR -em ben