Táboribas nekem centírozással együtt mondtak 25öt.
Mondjuk igen, azt nem tudom hogy mennyi a szervíz mert még soha nem vittem szervízbe és nem is fogom.
szevasztok!
spalya mi a sok 8-10 ezer a fogaskerék ?.....az ingyen van
szerintem az átverés ott van , hogy nem kell mindent cserélni.......de felírják a számládra
a főtengely hajtókar az kb 25 ft de azt szét meg össze kell préselni és kicentírozni ..na azért is kérnek pénzt kb.. 6-8 ezret ...ezenkívül van két db főtengelycsapágy 3000-3500 /db plusz f.tengelyszimering kb.1500-3000 a kettő/változó honnan milyen/
dugó 22-26 között ...hengerfejtömítés?? és akkor még a váltóhoz meg a kuplunghoz nem nyúltál
most cserélt egy haverom xr400 ba váltófogaskereket egyet /de dupla/ 54000 ft lett volna ....de sikerült neki 34ezerért szerezni
a javítás 45 meg nem túl sok nem tudom mi van benne pontosan mert lehet ide számolták a főtengelycentírt is meg a rohangálást is ......lehet hogy még olcsó egy tizes szokott lenni a blokk ki-be szerelés esetleg leöblítik a sarat előtte ......
Ő azt akarta megkérdezni, hogy milyen motorkerékpárról van szó. Mert azt nyessük, hogy 125ccm-es rotax bloCK van benne, szal rotax 123 vagy 127 vagy ilyesmi, de mi a motor tí-pu-sa?
Miért? Máshol mennyi egy motor ki-be, motor szét-össze, dugócsere, váltófelujjítás, csapágyszett csere, gépmühely oda-vissza? Kb? Mert amit sokallok, az nem az hogy 45ezret elkérnek a motor javításáért, hanem, hogy ilyen drágák az alkatrészek. 8-10e közt van egy fogaskerék.
Más téma: Lehetséges-e egy papírok nélküli motort rendszámoztatni?
csá roekjozsi,erre felénk nem mondhatnám,hogy tavaszias az idöjárás hisz kinézek az ablakon egész jo idöt látok,de mihint kinyitom az ablakot egyböl megcsapnak a minuszok
ehhh ismerős érzés.én is saját magam meloztam meg a motorért.
150ropi volt. 2 és fél hónap meló a tetőn.jó mondjuk tetszett a melo is:D
csak most ugye rakom össze a gépet én is dugó csere után...eddig 20 ezerben van a javitás abból 10 et kölcsönkértem...és most már csak 1000ft om van.és még kell azért venni ezt azt
Mondjuk igen, azt nem tudom hogy mennyi a szervíz mert még soha nem vittem szervízbe és nem is fogom.
spalya mi a sok 8-10 ezer a fogaskerék ?.....az ingyen van
szerintem az átverés ott van , hogy nem kell mindent cserélni.......de felírják a számládra
a főtengely hajtókar az kb 25 ft de azt szét meg össze kell préselni és kicentírozni ..na azért is kérnek pénzt kb.. 6-8 ezret ...ezenkívül van két db főtengelycsapágy 3000-3500 /db plusz f.tengelyszimering kb.1500-3000 a kettő/változó honnan milyen/
dugó 22-26 között ...hengerfejtömítés?? és akkor még a váltóhoz meg a kuplunghoz nem nyúltál
most cserélt egy haverom xr400 ba váltófogaskereket egyet /de dupla/ 54000 ft lett volna ....de sikerült neki 34ezerért szerezni
a javítás 45 meg nem túl sok nem tudom mi van benne pontosan mert lehet ide számolták a főtengelycentírt is meg a rohangálást is ......lehet hogy még olcsó egy tizes szokott lenni a blokk ki-be szerelés esetleg leöblítik a sarat előtte ......
http://www.idojaras.hu/index.p...
Más téma: Lehetséges-e egy papírok nélküli motort rendszámoztatni?
biztos fölöttetek egy sarki anticiklon lehet.
felétek is tavaszias idő van?
kicsit saraztam is.
150ropi volt. 2 és fél hónap meló a tetőn.jó mondjuk tetszett a melo is:D
csak most ugye rakom össze a gépet én is dugó csere után...eddig 20 ezerben van a javitás abból 10 et kölcsönkértem...és most már csak 1000ft om van.és még kell azért venni ezt azt