inkább arról beszélj hogy honnan töltötted le....amikor ment a tv-be nekem is voltak plusz részek.de csak pár....kicsit kéne nosztalgiázni
nem fikáztam csak mondtam hogy páran azt hitték hogy ők is tudnak repülni... remélem te nem
geca mekkora felfedezést tettem! régen volt ez a dragon ball mese....ha mást nem anyit biztos hallotatok hogy betiltották mert ugráltak a kölkök az ablakon, azt hitték hogy tudnak repülni...
na a lényeg....a szereplők cross páncélba gyilkolták egymást....
tök véletlen bukkantam a képre, ezek meg páncélba meg csizmába vannak
nekem most légyszi teremts 1 első teló rugós szárat meg 1 hátsó gátlót....mer a faszom ki van már,ja meg belőhetnéd a karbimat is...télleg,lehetne erről szó h ha kész a jogsim,leugrok hozzád,segítesz belőni?
ezt nem tavasznak hívják hanem kibaszott frontoknak,még hozzá hideg front,gyor zivatarral jár és lehüléssel,és kibaszottul elegem van már és holnap doga...
plána hogy utálja, hogy motorozok.....
amugy megsúgom hogy itt a tavasz!(mégha igazi tél nem is volt)
ma egyik pillanatban sütött a nap másikban eset az eső.......pont mint tavaszal....egyik pillanatról a másikra változik az idő.....most megint süt a nap
Zee, aszonta az ofő hogy őt nem érdekli hogy ki ír be mit az ellenörzőbe csak nagykorú legyen!
Nyugodtan kivehetsz!
Csanaki meg többiek kösz a gratulációt....
van egy iwiw meghívóm nem tart rá vki igényt?? ha kell szóljon..
nem fikáztam csak mondtam hogy páran azt hitték hogy ők is tudnak repülni...
na a lényeg....a szereplők cross páncélba gyilkolták egymást....
tök véletlen bukkantam a képre, ezek meg páncélba meg csizmába vannak
én meg zacskóslevest főzök most .....inkább dobogókőn ennék jó kis endurós menüt
amugy megsúgom hogy itt a tavasz!(mégha igazi tél nem is volt)
ma egyik pillanatban sütött a nap másikban eset az eső.......pont mint tavaszal....egyik pillanatról a másikra változik az idő.....most megint süt a nap
ki is rúgnának a suliból .......viszont nagykorúnak nagykorú vagyok
Nyugodtan kivehetsz!
Csanaki meg többiek kösz a gratulációt....