Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor mondom jó?
És tudjátok mi volt a gond
Nemakart menni az istenért sem elérte a félgázt és elkezdet dadogni
Haverom vett egy ktm-et és képzeljétek el hogyan járt
Valamit beszélgesünk dobjatok föl egy témát
Csakhogy valami hasznos dolgot is csináljak máma
Gyarapodjon az a hozzászolás
országos időjárásjelentés : nélunk is esik
itt is kutyaszar az idő
Erre mifelénk is nagyon genyo idö van szakad mint álat
Csákó.Szabadságról szó nincs,csak felénk úgy szakad az eső hogy nem lehet semmi érdemlegeset csinálni.Külömben sittet kéne szállítanom Binderpuszáról a Rumpoldhoz,csak mire megrakom magam daruval úgy elázok mint egy ürge.Tehát inkább lazsálok,meg csinálgatom a CR-t.
Mióta megvan kétszer siketült menni vele,igaz csak itt fenn a hegyen az alkalmi tavaszi gyakorló pályán,de igen tetszik a gép mind teljesítményre, mint futóművileg.A fékekről már nem is beszélve.Amit észrevettem rajta hogy nincs normálisan bekarbulálva,mert olyan 3/4 fordulatnál van egy luk benne,és folyamatos full gázos egyeneseknél is egy idő után elfogy.A karbit néztem és a főfúvóka a 420 helyett már 430-as a tű is le van akasztva alulról a második rublikába,viszont az úszószint kevés.Szerintem a kipu meg a hideg miatt még mindíg nagyobb fúvóka kell,és szintet meg dobok neki,aztán próba.Hogy keveset kap az tuti mert a gyertya száraz és fehér ha lelövöm fordulatról.
De amúgy baszott zombi jószág.Ha sikerül eltalálnom egy jó karburálást,igen ütős masina lesz.
Felavatni is sikerült már,olyat hasaltam a sárban egy elsővel túlfékezett tempós féktávon hogy csúsztam háton vagy 10 métert.(kissé máshogy fog a fék mint az XR-en)
na vannak neked képeid ...............
na most hirtelen ennyi, mennem kell egy kicsit addig is írjatok, képeket dobáljatok stb...