Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg etx szervízkönyvem van de abban nincs semmi hasznos
na mutatom mim van van 1 elektromos rajz.meg 1-2 dolog még magáról a blokkról.
hali xlzx!
neked nincs valami kapcsolási rajzod az rx-hez?esetleg valami leírás mondtad megnézed nem lett meg!
csak olyat találtam most ami cagiva mito meg freccia könyv kétbowdenes motoros poweres erre emlékeztem! de kutatom még hátha ad valaki rx szervízkönyvet ez is most nincs senkinek mikor kellene!
jah,azt mondta...szóval azért gondolom hogy ott valami mást is megperzseltek
azon vagyunk ,hogy a napokban öszejöjjön az rx project! ne idegeskedj ha van valami akkor egyből brékózok! azt mondd meg ,hogy kezdetben miért is kellett kiégetni a csövet azelőtt jó volt még teljesen a gép nem ? utána lett game over?
ha tudok én is segítek bármit,csak szólj
Sziasztok!UJra itt...mi a helyzet?nézegettem amit irtál zozee...jó lesz igy!Kb mikorra tudjátok ezeket a infokat?
kurvajó
Mert ez DRZ egy az egyben.Amikor szövetséget kötöttek akkor adta át Suzu a DRZ-t a Kawasakinaknak.Bár én át se vettem volna...De viszont a közös fejlesztések a KXFek és az RMZk kurva jol sikerültek,meg kell hagyni.
nem is tudtam hogy van 400as
tök olyan mint a drz
ez gecijóóó
klx400
A KDXen nincsen fodszámmérő,de nekem van digitális.A KDX qrvára keveset pörög,mert üresben is csak 10400at és menet közben 9000nél már pakolod tovább.....Ehhez képest a többi 125ös többet forog.
itt Mon jelenleg elég sok svéjcból behozott tsr-t lehet kapni.
az enyém gyárilag 11500 ig volt orázva, a 12 est + a csilogó dugatyút én csináltam oda. .
viszont a 11500 at vigan kipörögte, és nem volt ellenére mikor velencére 5.ben azon a fordulaton jöttem megállás nélkül haza. cirka 35km.
izot a kipuff könyök itthon.
Azért hogy ritka a KDX mára már nem mondható el.Nézzétek meg pl a motor.hu-n mennyi KDX van...Sok a konkurencia,csessze meg....A TSRről még igen.
SuzukiTS!
KDXre lehet lánckereket variálni,vagy csak a gyárit lehet hozzá kapni?Mert pl a multkor vettem,az detto megegyezett a gyárival.
neked mennyit porgott??

nekem eredeti orával 13000-et
elektromos fordulatszámméron 12600-at.

de az enyim nyitott
így van...,

birja is,jol is megy alkatrész is van olcso is....

csak ritka a moci mindenhol,ritkább mint a kdx
eg yunalmas téli este eredménye
de a legjobb a tsr
alkatrész szerzés DT

alkatrész árak fele annyi a DT min a KDX
eros gepet akarsz kdx

megbizhato egyforma

ha nézed a fogyasztást DT
Kösz a segítséget a powerrel kapcsolatban. Szerintetek DT vagy KDX , most már szűkítettem a kört
szia neked is kishapsi!
köszi a távsegítséget de még semmit ne írj addig amíg nincs itt képbe nálam a másik rx akkor veled is összehasonlítjuk és leszűrünk némi következtetést mert szerintem átkúrták rx-halált valamit elcsesztek szerelés közben vagy olcsóbb alkatrészt tettek be neki drágán vagy nem oda valót stb...nagyjából ez lehet a bajság szerintem. mert mikor nem megy a moci ott rossz valami /te jól tudod/és azt valahogy ki lehet szűrni csak mindenki szerelt, cserélt, piszkált valamit aki arra járt és ezért nehezebb megtalálni a hibát!
ja és ezt utálom ,hogy semminek nincs gazdája hogy ki, mit, mikor baszott el a tulaj/rx-halál/ számlájára!
most nézem már te is írtad,na mindegy legalább,erositjuk egymás válaszát.
DT 125-ben, az LC 2-estol, azaz 87-tol

kdx ha már vizhutéses akkor van power.
Én voltam veszprémben szombaton és sajnos láttunk egy motoros belesetet! egy Honda crf 450 supermoto !ugy volt hogy jött felfele a srác lejtős uton egykerozva és jött egy kanyar és kerekezve akarta bevenni és nagyon nagyott esett olyan 70 nél én meg haverom mentünk oda segíteni neki srácnak a combja az nagyon csunya volt lejött bazz de nem is volt rajta bőr:S:( meg a bokája eltört neki mega konyöke !!!! nagyon szarul volt srác ! de hamar kiérteka mentősök kb 4 perc alatt! a motoronak elgörbült a kormán sárvédő meg lámpa letört és a villa is szépen elgörbült mert a motor beleszált a beton falba!!!! hát nagyon szar volt látni és az benne a szar hogy ilyenkor elmegy nekem is a motorozástóla a kedvem de amikór rá ülöka mocimra akkor elfelejtek mindent és ugyan ugy meg az állatkodás mocival sajnos de szerintem mindneki igy van vele mert
"A motorozás nem divat ,hanem életérzés"