Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát így nem tűnsz érettebnek az én hülye 18éves fejemnél...
10 éve dolgozok..., nekem ne mond, nézd meg profilomba mim van, nagyon nagy élmény kimenni a garázsba és ránézni, tényleg ... és egy kibaszott csapágycsertére se futja..., de nme azért nem válaszolnak mert direkt nem akarnak, hanem mert pont nem volt fent értelmes ember, most ezért azt kell megbüntetni aki pont segített valakinek?
kinek beszélsz béla? ......én válaszoltam a haverodnak a vízpumpalapátgondjára ......de ezért neked mit kell köcsögösködnöd?
remélem a 66 a születési éved száma!akkor talán érted!
nem sok csak pár 16 éves jófej srácc nyomja a szöveget fingja nincs az életről életében nem keresett a ha vi részleteire mert apu gondoskodik ami jó meg én is így szeretném csak ennyi.amúgy nem sok csak a kis barétom 18 éves egyszerű proli gyerek és nem viselem a szenvedéseit aki suli melett eljár dolgozni hogy megcsinálja közel sem új motorját amivel menni szeretne ráadásul van érzéke hozzá,csak ennyi!
Nekd meg mi a fasz bajod van? az hogy nem válaszolt neked egyszer valaki? jajj, úristen most mi történt?
MEG A DB SZÁMRA MeNTEK!NESZTEK!
nyomjátok itt a szarságotokat ahelyt hogy tanulnátok vagy dolgoznátok!
menjetek ki a kossuth térre !na az az értelmes!
vazer!beirt a haverom is aki vízpumpa lapátott keres a kawasakihoz kdx 200 2t 1990 -es évjárat és senki nem válaszolt nekm szégyn reátok!veze!és most láttom a kérését!
ááálnmayerek vagyítok!
nem gáz ...amikor lesz időd akkor
basszus zoozee, lehet nem tudok leugrani gántra képeket csinálni, szombaton disznó ölés vasárnap meccsem lesz, abban remenykedek hogí pénteken lesz némi jó idő.....
hívd fel szatyina gézát tarjánba ......úgyemléxem van bontott kdx-e ......
20/4271314
kawasakinál kérdezted már..
hát.. külföldi van azt tudok..
húúha...jó kérdés...próbálkozz meg valami bontóval szerintem
keresgélj a neten...
SZiaztok légyszives segitsetek hogy hol tudnék kdx 200 hoz 90 eshez vizpumpa lapátot rendelni !
MÁr csak ez kell a gépemhez hogy összeálljon PLS SEGITSETEK !
na vmi érdekes történt 1 nap alatt? amig én iskolában punnyadtam meg tanultam du meg edzésen voltam...
hát ja,,
még csak most volt 45ezer..de minnyá 46 lesz
szerintem hamarabb persze ha így folytatjuk
micsoda hasonlat.... ...nya én is huppanok...by
2 hónap és meg lesznek b....
4819
örömmel látom hogy az utolsó 5000-res lélektani határt is kilőttük és megesszük őket
sínen vagyunk mint József Attila !
leám
ma ilyen a formám ...lemaradtam pár dologról..........innen is
lassan én is megyek ,tegnap tulságosan sokáig voltam fent!