Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yo reggelt ,uh de jo bulikat lehet ott rendezni latom a jovot forumos eszme csere nap ott
Jo reggelt mindenkinek!Megyek meloz ni de csak 12 00-ig mert utána lesz egy kis fözés nálunk a majorban egyik haver névnapi buliát itt tartja nálunk!
annyira még nem vészes a dolog, csak lassan csereérett lesz.
lehet h lassan megyek.... holnap ha lesz időm elgurulok mumus nézőbe
nem csak siettünk ábólbébe és a hév által elragadva nem jött be neki ez a patak ami a vicc , hogy ezerszer átment rajta már
Miért itt mit csináltatok?Talán CROSSOZTATOK?
szia!
van valami video a csobánkai bányáról fent...megnézem
Szevasztok!
Egy versenyző is elszurhat dolgokat!Engem is kiröhögött mindenki amikor dobtam eg duplaszaltot a motorral mert elütöttem egy hatalmas kutyát és berepültem egy petekba!
na lányok búcsúzom ...holnap ütközünk...jó éjt!
hát ez a bajóti patak ...bajót fölött majd bedobok holnap egy térképet mert most nem tudok kézzel lábbal magyarázni..
Ez akkó sajna nem volt vicces de az idő mindent megszépit volt még sör a hátitáskámba elfogyasztottam
annyira azért nem balfék mert versenyző ...csak vannak mikor így jönnek ki a dolgok......siettünk és neki ez jutott ...ha csak endúrózunk akkor nincsenek ilyenek
hol van ez pontosan?
Sztem csak simán balfasz volt vagy ?-ekkora kis szar patakon át lehet simán menni,csak egy kis gáz kell hozzá!
Azé tanultam meg kerekezni a Gas Gas-al mer ha elhagyom az elejét legalább tugggyak tovamenni
hasonlo mint a fenekezéses modszer cseles.....
atis tényleg ti jártok erre a patakos részre nem
Vagy a gyujtáskapcsolónál nekem ott jött össze
Miii? 300-as csatival?Furcsa lenne!
palló utána lett odahordva
ugratot volna csak szétjött neki egy csati a tank alatt!