lengővillába himbába pinkmotorstól tudsz szerezni cuccost a himba felujitto szett olyan 10-15 ig van www.pinkmotors.hu csapszegeket pedig ha nem mind kel akkor esztergályossal csináltaass
na hát,kerekekbe olyan 3-800ft/db de minőség függő,kormánycsapágy az 3-4ezer körül volt amikor anno vettem kis rxbe,lengővillához nem tudok hozzászólni. láncvezető görgők pedig vannak a motormannnál és amennyire láttam 1 hete elérhető áron... www.motormann.hu
hát az utóbbi időben nem volt sok időm...de mindegy. Újra itt vagyok Most hét végén a motoromból vontató lett, elszakadt egy haver lánca és haza kellett húzzam. mulatságos volt terepen..
Na mindegy. Milyen összegbe fáj egy ilyen csapágyszett? Soha nem cseréltem még motoron, ezért kíváncsi vagyok. Alső felső láncvezetőgörgő is érdekelne...
te is ritkábban jársz erre mostanság
csapágyboltban megveszem amit lehet ...általában sokmindent meg lehet kapni/de erősen tipus és évjáratfüggő igy először szétszedem / ...aztán a legvégső esetben megrendeled a márkakereskedőnél ha már semmi okosság nincs ...de jelentős spórolást tudsz csinálni a gyári cuccok helyettesítésével
Cserélni szeretném a futóműben a csapágyakat (lengőkar, hátsókerék, kormány). A kerékcsapágy biztos kapható csapágyboltban is, de mi a helyzet a kormánycsapággyal és a lengővillacsapággyal? Ezeket is be lehet szerezni könnyen, vagy inkább a Yamahánál próbálkozzak? Vannak okos tippek?
mindjárt pontosan megnézem melyik évjárat ez .............de miért nem te nézed meg ?
hajolj már le mellé és mondjad neked mi van ideírva ...mindkét kerékbe nézzed meg mi van benne aztán írd ide mit láttál pontosan......aztán mondok valami nyugtatót
szia bimbike meg mindenki !
nehogy öngyilkos legyél ....a motorod 89-91 es lehet ! különben jó az iromány amit írtam és laca betett csak 250-es hondáról szól...ott 92-ben már crv szelep ...fehér tank meg ilyesmi játszott !
ja és a tank átfestését megnézheted ha leveszed a tanksapkát és belenézel ...belülről ritkán festik át a tankot
amúgy tényleg ráfér az ápolás
Már megjött a szimering, úgyhogy talán már ebben a hónapban kész lesz.
Én már nem mondok semmit. Az aprilia, meg jövőhét hétvégén meglehet. De nehéz dolgok ezek, nincs pénzem. Most is 180e alatt kerestem, és hát rezsi, lakbér, autó, telefon, asszony, meg enni is kell valamit, és ott van még a bringa is. Addig volt jó, amíg otthon laktam !
mert most lesz összerakwa holnap
Na mindegy. Milyen összegbe fáj egy ilyen csapágyszett? Soha nem cseréltem még motoron, ezért kíváncsi vagyok. Alső felső láncvezetőgörgő is érdekelne...
csapágyboltban megveszem amit lehet ...általában sokmindent meg lehet kapni/de erősen tipus és évjáratfüggő igy először szétszedem / ...aztán a legvégső esetben megrendeled a márkakereskedőnél ha már semmi okosság nincs ...de jelentős spórolást tudsz csinálni a gyári cuccok helyettesítésével
hajolj már le mellé és mondjad neked mi van ideírva ...mindkét kerékbe nézzed meg mi van benne aztán írd ide mit láttál pontosan......aztán mondok valami nyugtatót
hu akkor megkeresem :))
nehogy öngyilkos legyél ....a motorod 89-91 es lehet ! különben jó az iromány amit írtam és laca betett csak 250-es hondáról szól...ott 92-ben már crv szelep ...fehér tank meg ilyesmi játszott !
ja és a tank átfestését megnézheted ha leveszed a tanksapkát és belenézel ...belülről ritkán festik át a tankot
amúgy tényleg ráfér az ápolás
tud valaki robbantott rajzot nekem kdx 200 hoz?
Én már nem mondok semmit. Az aprilia, meg jövőhét hétvégén meglehet. De nehéz dolgok ezek, nincs pénzem. Most is 180e alatt kerestem, és hát rezsi, lakbér, autó, telefon, asszony, meg enni is kell valamit, és ott van még a bringa is.