(mondjuk amit ma mentem az max 1,8 liter benzin lehetett...)
a többi meg földüt szántó mező..stb...
enduroztam 30km-t
elmentem vár felé,meg ott bolyongtam...voltak ilyen sziklás hegyoldalak...ott szar volt lemenni utcai gumikkal,meg por volt és ahogy rátettem a lábam a fékkarra már keresztben álltam...mázli h nem dobtam el
volt olyan is h engedtem hagy menjen de akkor meg fölgyorsultam ilyen 60ra és az már sok volt...szóval nem volt könnű utcai gumikkal....ha nem megy el 1 hónapon belül akkor jön a fogaskerék csere+gumi csere
próbálok törekedni apró részletekbe menően a lelkemet kitéve egy olyan hozzászólás /ez már szakdolgozat
/ megírására amit elolvasva hasznát láthatjátok az életbe !
pedig az épülésetekre írkálom le a nagy okosságokat!
/jól/ ezért nyáron már gyártják az új gépeket és azt le is nyomják tudják hogy 35000db-t kell csinálni meg is csinálják a zömét a modellévet megelőző év végéig esetleg év első hónapjaiban piszmognak egy-két db-t! de inkább többet gyártanak és ha nem kell bedobják a szemétbe !/ olcsóbb sokkal mint visszaszerszámozni egy gyártósort /
!
/hát hogy veszitek ti a motorokat?/
ja és képzeld el xlzx , hogy kivel találkoztam a pályán a 125-ös husky-val amit egyszer régebben mondtál , hogy nézzek meg neked ! beszéltem vele ,hát eladja a srác
a fotók csak telefonnal készültek sajnos