na mind1....rxem fönt van neten ha elviszik elviszik ha nem nem
majd meglátjuk hogy elviszik e vagy sem.
azért ha rajtam marad akkor jövőre meglesz csinálva úgy ahogy én akarom( veszek rá spot lámpákat,cross gumik,fogaskerék, ez az amaz
)
összetettük husky gépét és mostmár az is hadrafogható! már csak a lámpaidomot kell rátenni meg gumicsere és kész! mehet az egri vár turné valamikor ha gondoljátok!
jó tudom nem egy drz!/hála Istennek/
be is dobok 1 képet róla mindjárt husky utólagos engedelmével
addig bedobok kétszer-két kólát ide
nekem olyan volt, hogy olaszból hozták át németbe én onnan hazahoztam nincs katalógusba sehol valami olasz belpiacos motor volt az rx és a pegaso keveréke így nézett ki mint ez de elől kisebb a lámpaidom és benne két kerek lámpa az ülése vékonyabb és benne szerszámosdoboz szerűség ami nyomja utas valagát! a színe ugyanilyen,gyártották 50 cc-be 3-s 5 sebességesbe is van hozzá gépkönyvem onnan tudom. kicsit filigránabb volt mint ez /keresek róla képet majd/ nagyon kis kezesbárány volt úgy vettem hogy 80cc-s pollini henger dugó mikuni karbi, powerszelep nélkül, boyesen membrán és gyári arrow rendszer hozzá 125-öt ment! /hozzáteszem előző gazdi 2000 márkáért vette a tuning szettet!/ nagyon jó kis gép volt finom fékek telók paioli/nem nagy okosság/ de ebbe a kicsibe nagyon jól viselkedett a futómű!