Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasz mester... aztán kitartás
Valszeg a taskaba koltoztek bele azt nem tudtam eldobni de ma kifujtam bele egy fel flakon sprayt.,..Ja es egy kutyatamadast is atveszeltem..... Mar csak egy kis lapostetu hianyzik...
csőőő
Na gyermekeim udvozlet a tehenszarszagu Galiciabol...65 km Santiagoig onnan 73 finisterre..... Ezt mar fel labon is kibirom...A masik.. 3 napja egy hostalban elottam valszeg kutyas gazdi aludt es azota bolhas vagyok..Sajnos nem poen az osszes ruhamat eldobtam csak a vizallot nem mert abba nem tud belekoltozni illetve ma talaltam sprayt ellene illetve a bal karomon egy bolhanyakorv feszul ami elvileg kutyanak keszult de most en haqsznalom...szoval ennyi ha minden jo 4 nap mulva vegzek spy keszitsd a gepet ...
Hype-Tarantula
hy! Faisst a Szada-i edzésvideód alatti szám cimét meg tudnád mondani?elöre is kösz!üdv.
csá
Csá
ma megyek csepelre, 17.30 körül vagy 19.30 körül tudnék beszaladni Zoliékhoz. De ha hozzás kerül sem baj, az olajat is vinném, amit igérgetek. 6 Liter kell a wareszba (fasza kis olajjal jár, mi? ), a többit elviszem.
RMZ 250 2005 kb 30 üzemóra, nem versenyzett, első hátsó futómű tuning, Renthal kormány, tökéletes állapot, gerincsérülésem miatt eladó. 890.000.- Az ár irányár. 30-953-7385
remélem énis
Zoo, szerdán megyek ki a tisére úgy 15 h körül,ha jó a kezed nem jössz ki?
eddig nincs.........de remélem nem is lesz
hüjén=hülyén
töle=tölük
tiszta hüjén irok
afrcia bambata a helyes neve?esetleg nincs töle számod?
csá....jámbore fuvarozással kapcsolatban nincs semmi böki?
szewa!

africa bambata
najovan
takarodok
csacsa
csao
jó utat, óvatossan!
Na jó éjt. majd jők leghamarább hétvégén.
pls msn