Valszeg a taskaba koltoztek bele azt nem tudtam eldobni de ma kifujtam bele egy fel flakon sprayt.,..Ja es egy kutyatamadast is atveszeltem..... Mar csak egy kis lapostetu hianyzik...
Na gyermekeim udvozlet a tehenszarszagu Galiciabol...65 km Santiagoig onnan 73 finisterre..... Ezt mar fel labon is kibirom...A masik.. 3 napja egy hostalban elottam valszeg kutyas gazdi aludt es azota bolhas vagyok..Sajnos nem poen az osszes ruhamat eldobtam csak a vizallot nem mert abba nem tud belekoltozni illetve ma talaltam sprayt ellene illetve a bal karomon egy bolhanyakorv feszul ami elvileg kutyanak keszult de most en haqsznalom...szoval ennyi ha minden jo 4 nap mulva vegzek spy keszitsd a gepet ...
ma megyek csepelre, 17.30 körül vagy 19.30 körül tudnék beszaladni Zoliékhoz. De ha hozzás kerül sem baj, az olajat is vinném, amit igérgetek. 6 Liter kell a wareszba (fasza kis olajjal jár, mi? ), a többit elviszem.
RMZ 250 2005 kb 30 üzemóra, nem versenyzett, első hátsó futómű tuning, Renthal kormány, tökéletes állapot, gerincsérülésem miatt eladó. 890.000.- Az ár irányár. 30-953-7385
tiszta hüjén irok
africa bambata
takarodok
csacsa
jó utat, óvatossan!