Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem lehetsz az apám mer nem egyforma a hajszinünk
Luke, én az apád vagyok....
Semmi baj ifju padavan még megbocsátok!
Bocs MESTER!
nah megyek tesizni aztán német és GO haza
Ez az igazi gerre és a vad nem amit te tettél be sykro kollega akkor még csíra koromban voltam http://www.sportmotor.hu/motor...
annyira rosszul vagy
Jó reggelt!
Megint suliba vagyok
Gépíráson első 5percbe mondta a tanár hogy pihenhetek és hogy net Többiek itt szenvednek
csak én nem aludtam szart se az éccaka
morgen ! gondoltam, hogy alszanak
jaja pár perc alapjárat melegités , aztán 1kero leföl 2× az uccába... motoros ébresztés..én tavaj nyáron ugy jártam haza a mitoval,azon is arrow dob nyitot vég minden,oan hihetetlenül hangos volt,hogy ha igy északa nyeleztem neki a főuccán elhallaccott idáig,pedig 1 km ide légvonalba... jöttem haza barátnőmtől északa közepén,és itt az uccába koppon 13is minden sebesség aztán viszahallottam sok helyről,h vmi állat motoros istt száguldozott északa.. hopsz mondom nem én voltam
hogy örülnének a szomszédok , hogy az akrapovic ilyen jó kéményeket csinál
motorozz 1et
jó reggelt! csaknem alszotok 7alvók ?
képzeljétek nem bírok aludni
köv.7 végére kész a kis narancs
Serfi!
Dévvel egyeztess,mert alig van időm. ha jönnél, de időjárásfüggő-ha sok eső lesz, nemigen tartják meg
Azé" van még néhány típus amin baloldalt van a berugó...de akkor elmondom a gyengébbek kedvéért még 1x, hogy az egy SC, mivel EXC fejidom van rajta nem az a rondaság mint a 640-eseken!
az a gumigeci azért van ott hogy még jobban véggye az arcodat...mondjuk a sártól
szerintem csak hülyült...
na majd valamikor folytatjuk a diskurálást. jóéjt.
Ha nem értesz hozzá legalább ne szólnál bele...
jah télleg...akko csak szimplán balfasz vótam. na kösz mindent. visszavinni nem akartam, me ha lesz new bukó, akkor nem kell new szemcsi is...
am rem má tod hogy én vagyok az a marha aki folyton bejelöl myvipen :D a nevemet ne irjuk ki :P
ha jól megnézed a szemcsi sem olyan mint pl nekem mert neked van egy orr védő része vagy mi...nézd csak meg az orrodat védi szerintem vagy mi a szösz
vagy csak azért mert az elejénél a bukónak ottvan az a gumigeci?
legalább jól hozzátapad az arcodhoz és nem párásodik be