jaja pár perc alapjárat melegités , aztán 1kero leföl 2× az uccába... motoros ébresztés..én tavaj nyáron ugy jártam haza a mitoval,azon is arrow dob nyitot vég minden,oan hihetetlenül hangos volt,hogy ha igy északa nyeleztem neki a főuccán elhallaccott idáig,pedig 1 km ide légvonalba... jöttem haza barátnőmtől északa közepén,és itt az uccába koppon 13is minden sebesség aztán viszahallottam sok helyről,h vmi állat motoros istt száguldozott északa.. hopsz mondom nem én voltam
Azé" van még néhány típus amin baloldalt van a berugó...de akkor elmondom a gyengébbek kedvéért még 1x, hogy az egy SC, mivel EXC fejidom van rajta nem az a rondaság mint a 640-eseken!
jah télleg...akko csak szimplán balfasz vótam. na kösz mindent. visszavinni nem akartam, me ha lesz new bukó, akkor nem kell new szemcsi is...
am rem má tod hogy én vagyok az a marha aki folyton bejelöl myvipen :D a nevemet ne irjuk ki :P
nah megyek tesizni aztán német
Megint suliba vagyok
Gépíráson első 5percbe mondta a tanár hogy pihenhetek és hogy net
képzeljétek nem bírok aludni
Serfi!
Dévvel egyeztess,mert alig van időm. ha jönnél, de időjárásfüggő-ha sok eső lesz, nemigen tartják meg
am rem má tod hogy én vagyok az a marha aki folyton bejelöl myvipen :D a nevemet ne irjuk ki :P