ja...mind hülye...majd el jön mé a tanulók ideje és szét fogják szopatni a tanárokat
mondjuk nem tom mit csinálna a tanári kar hogy ha az egész suliba 1 diák se menne be és mi sztrájkolnánk
teljesen ez volt matekból meg fizikából...
a tegnapi gyönyörűség meg... tesin homorítás...nem vittem cuccot, ezé sima cuccba nyomtam. mindenki lightos 70 et megcsinált, én meg 205 öt megcsináltam... nem hitte el ez a kurva tanár, aztán beirt 100 at...szal 2 es asszem...de szarok bele...tesi...pfff
örülök hogy mindenki szereti a matekot, mint én is
faszom multkor tudtam egy dogát végre kikaptuk ma....max pontos, de mivel túl jól siekrült a többségnek még irat párat és átlagolja......
Sziasztok.Ingatlan adó ..Bekaphatják a jó q..anyukat....amugy felesleges idegeskedni attol semmisem változik max felrobban a fejünk(van elég gondom amin idegeskedhetnék,minek még1...)...leszez még igyse
mondjuk nem tom mit csinálna a tanári kar hogy ha az egész suliba 1 diák se menne be és mi sztrájkolnánk
a tegnapi gyönyörűség meg... tesin homorítás...nem vittem cuccot, ezé sima cuccba nyomtam. mindenki lightos 70 et megcsinált, én meg 205 öt megcsináltam... nem hitte el ez a kurva tanár, aztán beirt 100 at...szal 2 es asszem...de szarok bele...tesi...pfff
faszom multkor tudtam egy dogát végre kikaptuk ma....max pontos, de mivel túl jól siekrült a többségnek még irat párat és átlagolja......
pedig azt hittem h erre most egy idejig nem lesz szükségem... miután leérettségiztem
a tanárom bezzeg megmondta... h fogom én ezt még magyarázni
nekem tavaly volt olyan hogy tele írtam azt a kurva papírt matekon és 0-pontot adott rá az aa ribanc
bekaphatja....
Jegyek helyett: Értékelhetetlen
Egy feladat félig jó
Másfél feladat jó
KÉmia felelet: Olivér látom hogy tudod tudod is alkalmazni egy 2-est tudok rá adni
Írtam 8 pontos Fizika dogát
Osztálytársam 1,5 pont
vagy az endurocross