Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azazzzz....az a Högy ott a közelben a hegyeskő.....és szombaton marhára csúszott
nekem is ilyesmi nyakláncom van
Jóvan olyan gummákal.....Majd alkotunk rá vmit aztán csak szárnyalsz majd a sáron
köszönöm is Csak túra alatt gondoltam hogy lefagyott
bithument elkapták
Én felajánlottam a köttyűmet de aszontad nemkell
ha látc egy elkaparásnyomott akkor én csúsztam el és ott van
Egész túra alatt 1x csúsztam el Mondjuk Csaniéknak kihült a motor olyan lassan jöttem
JÓ MI?
Öcsém tök szar h szünetel bithumen.... pedig akarok slipknotot letölteni de csak máshonna jön de gecilassan :D
micsoda vadd másine ez
Nekem kesztyűm se volt Mondjuk a találkozáskor már elfagytak a sejtjeim
na azért
utánanézek hogy az hol van....
Nem arra a szentkeresztre amire te gondolsz.....Ez Péliföld vagy mi a rák.... És a Hc-pályák otthona
ja bár én abbol indultam ki, hogy a pilisen kersztül mentünk innen....és az nem volt 2ora se, pedig tötymörgés is volt, meg kis pihenéssel tarkított esés is
Hát felmentünk hegyeskő felé aztán onnan le tokodra és onnan mogyorósi sziklához fel...végére már lefagyott a kezem
2óra alatt átjöttetek Sz.keresztre meg vissza?
télen nyáron melegben fagyban jégesőben én kinnt vagyok csak engedjenek ki
Oh minőmegtiszteltetés Még az volna érdekes ha pont te nem jönnél ki
tényleg amikor elköszöntem utánna mi volt?
mármint nem ezzel
én is kimegyek boldogítani a népet
Semmi Az még am a kisebbik "adag" volt....Nemtom emléxele mikor mentünkmár haza felé Szentkereszről és volt az a hosszú-mély pocsolya na azután kaptam sokat De nem baj én szeretem a sarat
itt is....meg is marad
bocsi azért amikor lekapartalak -amikor segítettél feltólni mert ugye a gumim aztán tapadt- szóval SRY