Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

310e irányár
komoly?
de igy jelen állapotban 120 forintért elviheted
Szecsu tudod úgy van ez mint a sportban meg a munkában: Rengeteget kell próbálkozni amíg sikerül de ha egyszer bejön nincs megállás! Na nekem már bejött csak Elissa makacskodik
nem mintha megvenném
KX nem kell ahoz Vater nemtud gyári alkatrészeket hozni
mi az aprilia ára?
semmi probléma
majdnem
zsir
SKYRO: ha kéeszen lesz akkor olyan 350-60ba szeretném tovább paszolni
neked félpénzért, tehár 400
30000 postaköltséggel együtt 3méterig vízálló 640*480ba rögzit 2 gigás kártyára vesz láttam vidit nem rossz jószág...Bukora való adaptert is adnak
mennyiért adnád majd el kb
rászokott a sétára
Ne add fel!Jó vagy a babánál. Még így nyomuljál 10-15 évig ,akkor már talán sanszod is lesz.

ui.
Elissa bocs hogy le babáztalak.
hihi...majd álcázom magam..fel sem fogsz ismerni
czetkát
hiánycikk a motorozás,csak az kár utobbi idöben 1személyesre bövölt a banda(mert nem sokat jöttél tese)
vazze felidegestem magam,azt valahonnan szülök 50-60rpit hogy guruljon a lovam,eladom oszt vezsek egy 250-es bármit
nem is mondtad,mennyibe lesz?
szeva májsztro....kiástam a gödröt, atomtámadás ellen is véd....de feleslgesnek tünik
Én megértelek szpáj 14 kollega holnapraq ha minden igaz itt a sisakkamera legalábbis a föszer ezt ígérte nyomok olyan onboardot a quaddal hogy beszartok
meghát akkor már levolt szedve a henger stb...eröm sem volt már vissza tenni,és igy feledésbe merült....
nem volt akkor lelki eröm neki látni még ilyenekenek,hogy lemossam stb..mikor elém tárult a szomuru és drága hir
Nem baj majd a Sirokon úgy is összefutunk...