Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is, én is, én is! Nekem is segítsetek majd!
Kornel szio...adatlap frissítve...tudod amit tegnap beszéltünk feltettem
Szióka! Ezt a számot mindenki ismerheti, van olyan is amit nem mindenki kaphat meg.
szasztok hogy vagytok?Foxi igy ki addod telo szamod ?
Zozzeenak miért kellett volna hiszen ez nem állami hanem magánterület...sokkal inkább kellene félntenünk a környezetet a zöld kis mocsingoktól..
és volt a kutatásra bányász engdedé ly/j .....
zoziiiii.....
Úristen zozzee örökük hogy ezt megosztottad egy élmény volt
örömhír!
ma ....most az előbb hosszú idő eltelte óta (vagy másfél hónap ) sikerült az orromba kotorászva rálelni egy igazi zöld közel száraz állagú szuszira
ez gondolom értékét tovább növeli, hogy hosszas betegség miatt eddig nem volt elérhető ilyesmi nekem
Nokomment szpáj nem biznicelek veled többet elég lesz az idén a vadászpuska is...
sztem gerre le fog nyakazni
ja sorry kicsit eltértema témátol de kit érdekel gerre sok kamu története
a legjobbak a világon párezerrel lehet olcsóbb mint egy dugattyú
Ez is egy vélemény....
meteor dugattyukrol mi a véleményetek?
jaja faternak is van nagygolyó.Asszem 7.62es átmérővel gyanolyan lőszerrel müxik mint a kalasnyikov...5 lövés után forró a csöve...Nemtom a kalasnyikovval kilősz 3 tárat oszt elcseppen szerintem
én mindig mondom az erdőbe a vadászoknak a motorhangról (ami ugye köztudott, hogy leszarják a szarvasok), hogy húzzák el a nagygolyóst és akkor nézzük meg meddig futnak el az állatok
jaaaaaaaaaaa
3 éve szilveszterkor apámék ne,m voltak itthon és kihoztam a srácoknak apuci golyós vadászpuskáját kilőttem a levegőbe 1 tárat(5lövés) és mindenki örült