örömhír!
ma ....most az előbb hosszú idő eltelte óta (vagy másfél hónap ) sikerült az orromba kotorászva rálelni egy igazi zöld közel száraz állagú szuszira
ez gondolom értékét tovább növeli, hogy hosszas betegség miatt eddig nem volt elérhető ilyesmi nekem
jaja faternak is van nagygolyó.Asszem 7.62es átmérővel gyanolyan lőszerrel müxik mint a kalasnyikov...5 lövés után forró a csöve...Nemtom a kalasnyikovval kilősz 3 tárat oszt elcseppen szerintem
én mindig mondom az erdőbe a vadászoknak a motorhangról (ami ugye köztudott, hogy leszarják a szarvasok), hogy húzzák el a nagygolyóst és akkor nézzük meg meddig futnak el az állatok
3 éve szilveszterkor apámék ne,m voltak itthon és kihoztam a srácoknak apuci golyós vadászpuskáját kilőttem a levegőbe 1 tárat(5lövés) és mindenki örült
ma ....most az előbb hosszú idő eltelte óta (vagy másfél hónap ) sikerült az orromba kotorászva rálelni egy igazi zöld közel száraz állagú szuszira
ez gondolom értékét tovább növeli, hogy hosszas betegség miatt eddig nem volt elérhető ilyesmi nekem