Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiszteleg a fájdalom előtt amit érezni fog,abban a pillanatban,amint belefúródik a földbe
Szerintem zsír ez az új Husa,végre már nem olyan kockafejűek építették....
Remélem azért nem fog a sok új innováció problémákat okozni a kiforratlansága miatt,bár ezeket azért eléggé jól megnyaggatják profi pilóták..

De sajnos Mo.-ra az is kevés lenne......Idehaza sokkal magasabb igényeket kell kielégítenie egy endurónak
*igaz
Magyartanárom megmondta nemtudok írni
De miért tiszteleg?
*mellett
ez milyen Whip?
a kuplungja tuti nem fog letörni
nekem is kéne iéyen törhetetlen biszbasz....ha esek...valamelyik kar tuti letörik tőből..szokés szerint
Rákérdezhetek?
kiváncsi vagyok milyen lehet ez a pálya tesközelbűű...
mondjuk biztos szarabb itt esni ugratás után,mint foldön
Hát igen szakértelem nélkül az egy tök jó porfogók....
Van egy nagyon de nagyon kedves ismerösem , és ő is belefutott az digitálisan írható gyújtástérképek világába,és sajnos a program író ezzel nem volt tisztába,úgyhogy van egy nagyszerű gép rengeteg LE csak szarul beállítva....

akkor legyen egy kicsit leharcolt gépem egy közepes futóművel....
Csinálhatták volna előbb is tavaj még a reptükön köröztünk!
ja
az uccsó 2 zsír volt
*melett
2. képen a blokk mellet 70 van írva annyival csavarták vagy semmi köze?
hi csak 2 ucsit kellmegtartani!
lehullottam az interneccrű a sok képemmel együtt vazze
http://youtube.com/watch?v=WZn...
na ez a jó sm pálya...full aszfalt az egész..még az asztalok is
No para azt még nem tudja a laptiptoppal pokramozni senki!Meg ezek a kütyük nem mennek a helyükre meguktól
Amugy a VDB replicák is igy tudnak menni....
Szerinted a Kökinek miért ugrál az egyik motorrol a másikra,hát biztos nem azért mert a másiknak még hidegebb az ülése
Benyomja a pursuit gombot és tép utána...ameddig nem reped e a kipuff
most jó volt a forma 1
2 futamot láttam kb..azok jók voltak,nem aludtam el az első 15 percben mint a többin
Uncsi lesz mint az F1!
szkájnet
meg ilyen futóműtekergetős hülye gyerekekre....
Mi a bissz ez treksön kontroll?
pár év én pilóták sem kellenek...csak a motorok mennek majd körbe körbe...távirányítású lesz....
sőt..robotok lesznek a motorok...aztán majd öntudatra ébrednek mint a szkáájnek és szétgyilkolják az emebekek..szétkaparjék a fejünket...