Szerintem zsír ez az új Husa,végre már nem olyan kockafejűek építették....
Remélem azért nem fog a sok új innováció problémákat okozni a kiforratlansága miatt,bár ezeket azért eléggé jól megnyaggatják profi pilóták..
De sajnos Mo.-ra az is kevés lenne......Idehaza sokkal magasabb igényeket kell kielégítenie egy endurónak
Hát igen szakértelem nélkül az egy tök jó porfogók....
Van egy nagyon de nagyon kedves ismerösem , és ő is belefutott az digitálisan írható gyújtástérképek világába,és sajnos a program író ezzel nem volt tisztába,úgyhogy van egy nagyszerű gép rengeteg LE csak szarul beállítva....
akkor legyen egy kicsit leharcolt gépem egy közepes futóművel....
Amugy a VDB replicák is igy tudnak menni....
Szerinted a Kökinek miért ugrál az egyik motorrol a másikra,hát biztos nem azért mert a másiknak még hidegebb az ülése
Benyomja a pursuit gombot és tép utána...ameddig nem reped e a kipuff
pár év én pilóták sem kellenek...csak a motorok mennek majd körbe körbe...távirányítású lesz....
sőt..robotok lesznek a motorok...aztán majd öntudatra ébrednek mint a szkáájnek és szétgyilkolják az emebekek..szétkaparjék a fejünket...
Remélem azért nem fog a sok új innováció problémákat okozni a kiforratlansága miatt,bár ezeket azért eléggé jól megnyaggatják profi pilóták..
De sajnos Mo.-ra az is kevés lenne......Idehaza sokkal magasabb igényeket kell kielégítenie egy endurónak
Magyartanárom megmondta nemtudok írni
nekem is kéne iéyen törhetetlen biszbasz....ha esek...valamelyik kar tuti letörik tőből..szokés szerint
mondjuk biztos szarabb itt esni ugratás után,mint foldön
Van egy nagyon de nagyon kedves ismerösem
akkor legyen egy kicsit leharcolt gépem egy közepes futóművel....
az uccsó 2 zsír volt
na ez a jó sm pálya...full aszfalt az egész..még az asztalok is
Szerinted a Kökinek miért ugrál az egyik motorrol a másikra,hát biztos nem azért mert a másiknak még hidegebb az ülése
Benyomja a pursuit gombot és tép utána...ameddig nem reped e a kipuff
2 futamot láttam kb..azok jók voltak,nem aludtam el az első 15 percben mint a többin
sőt..robotok lesznek a motorok...aztán majd öntudatra ébrednek mint a szkáájnek és szétgyilkolják az emebekek..szétkaparjék a fejünket...