hát mikor elkezdtem utánna járni, hogy én ezt szeretném, akkor 90-140-ig kaptam árajánlatot, végül egy motoros srác csinálta meg aki tetovál(sokat járt a ktm be onnan az ismerettség) és haveri alapon anyagár+ egy kicsiért csinálta=40ezer.
4 alkalom volt és alkalmanként 1,5-2 óra
ez si ugy indult hogy "nem lesz nagy" de mikor elkezte rajzolni a tetováló a indigópapirra rájöttünk hoyg kell ekkora a kis feliratok miatt. De nem bánom, eddig aki nézte mindnek tetszett, főleg aki motoros az percekig elemzi
A vez.lánc állítható a z RMZ-nél,kb 2 perces művelet.
Van egy sanda gyanúm,hogy még nem igazán néztél szelephézagokat,mert ott mikor leveszed a szelepfedelet,elég könnyű észrevenni a lánc lógását.Javaslom vidd el a egy szervízbe,ahol tényleg típus specifikusan beállítják a sz.hézagaidat és a vezérműláncod feszességét.......
Füstölni,mikor füstöl,hidegen vagy melegen,és milyen szinű a füstje....?
Ha gyűrűtöréses lenne,akkor nem győznéd öntözni bele az olajat,amit amúgy 8 üzemóránként érdemes
ledobni..meghálálja
4 alkalom volt és alkalmanként 1,5-2 óra
amúgy látványos
Van egy sanda gyanúm,hogy még nem igazán néztél szelephézagokat,mert ott mikor leveszed a szelepfedelet,elég könnyű észrevenni a lánc lógását.Javaslom vidd el a egy szervízbe,ahol tényleg típus specifikusan beállítják a sz.hézagaidat és a vezérműláncod feszességét.......
Füstölni,mikor füstöl,hidegen vagy melegen,és milyen szinű a füstje....?
Ha gyűrűtöréses lenne,akkor nem győznéd öntözni bele az olajat,amit amúgy 8 üzemóránként érdemes
ledobni..meghálálja
/nem mintha kellene
az enyém picike
majd keresek olyan képet amin már meggyógyult.
az enyém így néz ki:
Ma sem igazán pörögtetek,na mi a pálya?
Ilyet csináltattam.