Van egy RMZ-450K6-os crossmotrom. Tudom hogy a k6-os ra jellemző h kicsit hangos a vezérműlánc.
MA érdeklődött egy vevő és erre hivatkozott. hiába mondtam neki. Érdeklődnék hogy ezen lehet valahogy halkítani? feszíteni?....Vagy ne is törődjek vele?
Meg arra hivatkozott h kicsit "füstöl" és azt mondta h lehet h gyűrű törése van a motornak. Higyjek neki? Lehetséges ez? mugy a motor bika erős, de sajnos nem vagyok egy szerelő típus....
Lécci írjatok. Ja és még egy kérdés....Van lehetőség a motor állapotáról "felmérést" készítetni mint az autóknál?
áhh...ha batman est jáccanék..akkor enném a cumót..nem szivnám
no de most megyek mert ittvan haverrr...
este még írok sztem..bár akkor már kábult leszek...sebaj
csaoooo
az Ádámé, mögött csak támaszkodom(én végzem a munka nehezét)
csak a képeid között úgy láttam...
a Holdonner Norbié
szerintem azt szétszedéssel lehet
nem igazán a teljesítmény mérés érdekel...teljesítmény van bőven
12.000 FT tól van írva
lehet hogy egy sima szakszervízbe is megcsinálják ahól van Fékpad
egy "sima" motorszervizben is tudnak ilyet?
mert én nem vagyok budapest és környéki...
www.agomotors.hu
Teljesítmény meg ilyen dolgok
Van egy RMZ-450K6-os crossmotrom. Tudom hogy a k6-os ra jellemző h kicsit hangos a vezérműlánc.
MA érdeklődött egy vevő és erre hivatkozott. hiába mondtam neki. Érdeklődnék hogy ezen lehet valahogy halkítani? feszíteni?....Vagy ne is törődjek vele?
Meg arra hivatkozott h kicsit "füstöl" és azt mondta h lehet h gyűrű törése van a motornak. Higyjek neki? Lehetséges ez? mugy a motor bika erős, de sajnos nem vagyok egy szerelő típus....
Lécci írjatok. Ja és még egy kérdés....Van lehetőség a motor állapotáról "felmérést" készítetni mint az autóknál?
megjöttem a napi terítésből
no de most megyek mert ittvan haverrr...
este még írok sztem..bár akkor már kábult leszek...sebaj
csaoooo