Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos engem kerülnek
Hát, igyexem legalábbis
Megint nincs mozgás?
Elég kevés a hozzászólás
biztos?

Vadok....
ha jó kisfiú leszel biztos hoz neked is a jézuska
Tele lenne a puttony...
Haverem most vett exc200ra fmf rendszert, faisst látta, naon Durva
Happy Mikulást
Én meg kapta új agysejteket
vidózt ne rakjál rá
Befagy a semmi közepén
én kaptam új üléshuzatot és telóharmonikát
Ha nem használod nem is fox,kérdezd meg buGyurkát miért volt egész évben 2 szerelője,a VDB csúcsmodellekhez!
Ahoj!Persze a tesómén már a vindóóóz vista fut.
Szóval eddíg ezek a felállások a biciklivel.Mennyit mentél a tiéddel km-et?
tetess fel rá egy vindóóóz 3.1 et..azzal tuti jól fog menni
itt is kedveskedem egy kicsit, mi nők már csak ilyenek vagyunk
Igaz Elissa?
Mit írt be egy köcsög az új videómra,huhh de felhúztam magam rajta,áhhh de szét b........ a fejét!
Lehet hogy nem jó a vidi és nem látszik élőben igencsak szét lett szántva!
Nem érezheted nehetebnek mint egy 525-ös KTM-et mert nem is nehezebb,havernak 450EXC van azt mondta semmi külömbséget nem vesz észre súlyban ha megy velem mint az övé!
Szárazon 113kg ugyan annyi mint a EXC450R.
Meglepődök azon amit írsz nekem semmi ilyen gondom nincs a mocival.
Egyedül a program amit a gyári helyett tetettem fel rá nem tetszik.
A többi ilyen jellegű problémával én nem találkoztam még!
Szióka!
Boldog Mikulásosságot Mindenkinek!
Ahoj crossördögök ... Remélem mindenkinek földi jóval teli a csizmája ...Nya Boldog Miki Napot Nektek...
Ahoj!Igazad van,bármire lehet fogni a motort,mert igazábol nagyon eltalálták.Mondták nekünk is,hogy nehéz,meg minden ilyen faszság,de ennek ellenére barom jol motorzható.Érzésre nem nehezebb mint egy 525 exc.Na nem is a motor felhsznáásával vannak-voltak gondok,hanem sokkal inkább a gyerekbetegségei tudnák az embert az őrültebe kergetni néha.Első gond a motorral,hogy egy alapos mosás után nem indult el,köszönhető a nagyon találékony gyújtáskapcsolónak.Megoldottuk,levettük a túróba a motorrol,megkapta az mxv rajtsztámtábláját,amihez jár egy gyárilag készített gyújtás-kulcs armatúrához szükséges elektromos csatlakozó.Ami gyakorlatilag állandó gyújtáson haggya a motort.Annyáig leszíjja az akksit.Megoldottuk,hála villanyreszelő barátunknak.Kilóméteróra hián kapott egy üzemóramérőt.Olajgomba nekiállt fosni az olajat.Megoldottuk.Gyári műszerfala egyfolytában faszságokat mutat,de mivel levettük a kutyát nem érdekli.Egyébként olajoskannát és szervízkulcsokat mutogat.De az apriliánál azt mondták ez nem probléma. .Állandó probléma volt a hűtő védetlensége,de vettünk rá egy gyári hűtővédt huszonX-ezer forintért,nem ért semmit,hegesztettünk alu profilokbol ami bevált,de végképp azért mert kitámasztottuk hátra a két henger közötti blokk felfogató tengelyhez.Jó lett.Gyári castrol r4 olajat úgy eszi mint a benzint,de amióta motorex synt powert 4T van benne megszűntek a gondokEgyébként az olajkajálása ne legyen riasztó dolog ha találkozol vele,mert gyárilag elfogadott tény.Még a normális kategóriába tartozik.Szereti bééé köpködni a gyertyát újabban,valamint kicsit nehézkesebben indul.No problem.Nedves légszűrőt megvettük hozzá,mert a gyári papír kicsit necces.Kellemesen beolajozott légszűrőböl jót kajált az injektor.Nem indult el:Szervízben megoldották.Injektor hátránya....
Most beszart rajta az önindító,mert ugye miért is legyen rajta berúgókar?Szerencsére az új mx-v csak berúgós lesz!Úgyhogy lehet megint szerelgetni eme csodálatosan,túl hamar piacra dobott műremeket.
Sajnos elég kiforratlan motor,annak ellenére hogy 2003-óta megy a vb az mxv prototípus.
Ezeknek a bosszantó problémáknak,ami nem is minden esetben anyagi vonzatú,keserves pillanatokat tud szerezni gazdájának.Sok hiba ellenére mai napig egyik kedven motorom,mert egy igazi kompromisszum nélküli szörnyecske.Imádom ahogy megy az 550-ven.Nincs párja,olyan mint egy rossz kurva,igényli ha törődnek vele,mert nagyon meg tudja makacsolni magát.
Mit szabad vele és mit nem csinálni?
Mert szerintem mindent lehet,enduró,cross.
Szia!
Tapasztalatod vele,nekem eddig minden jó,csak a progit tettek fel nekem is rosszat,így most jobban kell pörgetni.
Gyüttem
Hello!Hogy szuperál az rxv-d?Van egy a csalásunkban,ha bármi kérdésed adódna a motorral és gyerelbetegségeivel kapcsolatban írjál nyugodtan.Van már elég sok tapasztalatunk az rxv-vel,hohy mit szabad és mit nem csinálni vele.Valamint orvosságok a nemkívánt gyerekbeteségekkel kapcsolatban.Üdv.Fecó,Várpalota.
Én már fentvagyok!