Mit írt be egy köcsög az új videómra,huhh de felhúztam magam rajta,áhhh de szét b........ a fejét!
Lehet hogy nem jó a vidi és nem látszik élőben igencsak szét lett szántva!
Nem érezheted nehetebnek mint egy 525-ös KTM-et mert nem is nehezebb,havernak 450EXC van azt mondta semmi külömbséget nem vesz észre súlyban ha megy velem mint az övé!
Szárazon 113kg ugyan annyi mint a EXC450R.
Meglepődök azon amit írsz nekem semmi ilyen gondom nincs a mocival.
Egyedül a program amit a gyári helyett tetettem fel rá nem tetszik.
A többi ilyen jellegű problémával én nem találkoztam még!
Ahoj!Igazad van,bármire lehet fogni a motort,mert igazábol nagyon eltalálták.Mondták nekünk is,hogy nehéz,meg minden ilyen faszság,de ennek ellenére barom jol motorzható.Érzésre nem nehezebb mint egy 525 exc.Na nem is a motor felhsznáásával vannak-voltak gondok,hanem sokkal inkább a gyerekbetegségei tudnák az embert az őrültebe kergetni néha.Első gond a motorral,hogy egy alapos mosás után nem indult el,köszönhető a nagyon találékony gyújtáskapcsolónak.Megoldottuk,levettük a túróba a motorrol,megkapta az mxv rajtsztámtábláját,amihez jár egy gyárilag készített gyújtás-kulcs armatúrához szükséges elektromos csatlakozó.Ami gyakorlatilag állandó gyújtáson haggya a motort.Annyáig leszíjja az akksit.Megoldottuk,hála villanyreszelő barátunknak.Kilóméteróra hián kapott egy üzemóramérőt.Olajgomba nekiállt fosni az olajat.Megoldottuk.Gyári műszerfala egyfolytában faszságokat mutat,de mivel levettük a kutyát nem érdekli.Egyébként olajoskannát és szervízkulcsokat mutogat.De az apriliánál azt mondták ez nem probléma. .Állandó probléma volt a hűtő védetlensége,de vettünk rá egy gyári hűtővédt huszonX-ezer forintért,nem ért semmit,hegesztettünk alu profilokbol ami bevált,de végképp azért mert kitámasztottuk hátra a két henger közötti blokk felfogató tengelyhez.Jó lett.Gyári castrol r4 olajat úgy eszi mint a benzint,de amióta motorex synt powert 4T van benne megszűntek a gondokEgyébként az olajkajálása ne legyen riasztó dolog ha találkozol vele,mert gyárilag elfogadott tény.Még a normális kategóriába tartozik.Szereti bééé köpködni a gyertyát újabban,valamint kicsit nehézkesebben indul.No problem.Nedves légszűrőt megvettük hozzá,mert a gyári papír kicsit necces.Kellemesen beolajozott légszűrőböl jót kajált az injektor.Nem indult el:Szervízben megoldották.Injektor hátránya....
Most beszart rajta az önindító,mert ugye miért is legyen rajta berúgókar?Szerencsére az új mx-v csak berúgós lesz!Úgyhogy lehet megint szerelgetni eme csodálatosan,túl hamar piacra dobott műremeket.
Sajnos elég kiforratlan motor,annak ellenére hogy 2003-óta megy a vb az mxv prototípus.
Ezeknek a bosszantó problémáknak,ami nem is minden esetben anyagi vonzatú,keserves pillanatokat tud szerezni gazdájának.Sok hiba ellenére mai napig egyik kedven motorom,mert egy igazi kompromisszum nélküli szörnyecske.Imádom ahogy megy az 550-ven.Nincs párja,olyan mint egy rossz kurva,igényli ha törődnek vele,mert nagyon meg tudja makacsolni magát.
Hello!Hogy szuperál az rxv-d?Van egy a csalásunkban,ha bármi kérdésed adódna a motorral és gyerelbetegségeivel kapcsolatban írjál nyugodtan.Van már elég sok tapasztalatunk az rxv-vel,hohy mit szabad és mit nem csinálni vele.Valamint orvosságok a nemkívánt gyerekbeteségekkel kapcsolatban.Üdv.Fecó,Várpalota.
Megint nincs mozgás?
Elég kevés a hozzászólás
Vadok....
Haverem most vett exc200ra fmf rendszert, faisst látta, naon Durva
Befagy a semmi közepén
Szóval eddíg ezek a felállások a biciklivel.Mennyit mentél a tiéddel km-et?
Igaz Elissa?
Lehet hogy nem jó a vidi és nem látszik élőben igencsak szét lett szántva!
Szárazon 113kg ugyan annyi mint a EXC450R.
Meglepődök azon amit írsz nekem semmi ilyen gondom nincs a mocival.
Egyedül a program amit a gyári helyett tetettem fel rá nem tetszik.
A többi ilyen jellegű problémával én nem találkoztam még!
Boldog Mikulásosságot Mindenkinek!
Most beszart rajta az önindító,mert ugye miért is legyen rajta berúgókar?Szerencsére az új mx-v csak berúgós lesz!Úgyhogy lehet megint szerelgetni eme csodálatosan,túl hamar piacra dobott műremeket.
Sajnos elég kiforratlan motor,annak ellenére hogy 2003-óta megy a vb az mxv prototípus.
Ezeknek a bosszantó problémáknak,ami nem is minden esetben anyagi vonzatú,keserves pillanatokat tud szerezni gazdájának.Sok hiba ellenére mai napig egyik kedven motorom,mert egy igazi kompromisszum nélküli szörnyecske.Imádom ahogy megy az 550-ven.Nincs párja,olyan mint egy rossz kurva,igényli ha törődnek vele,mert nagyon meg tudja makacsolni magát.
Mert szerintem mindent lehet,enduró,cross.
Tapasztalatod vele,nekem eddig minden jó,csak a progit tettek fel nekem is rosszat,így most jobban kell pörgetni.