A hegy gyomrában beszaratós sorozat volt Récsöllel TEOVAL meg Wilbeforszékkal, akik néha átalakultak ilyen szemétdombbá. Gyerek korom félelmetes Új-Zélandi sorozata, ami egy Graham Greene könyvből készült. Under de montán
Voltam Jancsinál, kivételesen megint nem tudták átvenni a mocit
microsoft picture it ! v.2. ( progi ) én azt használom abból is egy régit mert az új csak bonyolult ezzel meg öt perc alatt csinálok ilyesmiket .......meg amiket már csináltam régebben....
Ja de vele az Ivánnál futottam össze(Barinka)
Ott meg sisakot infóztam/Lazer/ csak az a gond hogy azokból pont nincs amik akciósak!
Nem kis porhintés volt ez is a Pink motors-tól!
Úgyhogy nem lesz most új sisakom.
Vagy legalábbis nem lazer!De holnap felcsörgetem Maternt és utána járok hogy mennyiért szerezne
661-et
Tavaly nagyon baráti árakat mondott,remélem idén is hasonló a helyzet.
Voltam ma a "bazi nagy RMC vásárban"Egomba az S Max-ban Bodri bácsinál!
Hű de fasza volt.
Volt kb három konténer sisak,műanyagok,meg ilyesmi,természetesen szigorúan olyan dolgok amik eddig senkinek sem kellettek
De tényleg csak úgy be voltak dobálva egy konténerbe egymás hegyére-hátára.
Voltam Jancsinál, kivételesen megint nem tudták átvenni a mocit
S Max hól van?
Ott meg sisakot infóztam/Lazer/ csak az a gond hogy azokból pont nincs amik akciósak!
Nem kis porhintés volt ez is a Pink motors-tól!
Úgyhogy nem lesz most új sisakom.
Vagy legalábbis nem lazer!De holnap felcsörgetem Maternt és utána járok hogy mennyiért szerezne
661-et
Tavaly nagyon baráti árakat mondott,remélem idén is hasonló a helyzet.
úgy érzem kicsit elhanyagoljuk a suzuki 2t
Am Üdv
Voltam ma a "bazi nagy RMC vásárban"Egomba az S Max-ban Bodri bácsinál!
Hű de fasza volt.
Volt kb három konténer sisak,műanyagok,meg ilyesmi,természetesen szigorúan olyan dolgok amik eddig senkinek sem kellettek
De tényleg csak úgy be voltak dobálva egy konténerbe egymás hegyére-hátára.
de szerettem...
és Link-X szól
Ki ismeri?
További szép estét mindenkinek!