Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan egyedül vagyok......
B.nőm céges rendezvényen, itt eddig nem szólt hozzám senki, akivel sms-partyztam nem is válaszol... No még egy baci-kólát!
há nem csak most előírás h ágyban betagarózva 1helybenmaradni... erre ilyet szól h kikísér a kapuba amikor elmentem... igaz h kinn hideg van

meg nem szólna h hozzak neki valamit... felpattan és hoz XD odakötözöm esküszöm vagy szerzek vmi villanypásztort
én úgy tolom h 3dl pohár: bele jin+bacardi, alaszkavodka+finlandia ebbő 4 pohárral

utánna vagy jager vagy tequila vagy mind2

levezetésnek fütyülős

ezekután még hazamegyek akármivál tök tisztán

bár ez a haverom aki egyben az egyik legjobb barátom megesküdött h szilveszterkor leittatt.... ha lebír mert most má nagyon ki vót pedig nem toltunk sokat de má szédölgött
Hiperaktív?
Szar lehet ezzel a gyuszival. Tesómnka is volt, sokat szenvedett miatta. Meg kapott jó kis gyulladásra való gy.szert- mint ami a triperre is van
bnőd?há má hogy?
ráadásul nem bír a seggén maradni
Előhozza a nőstényördögöt!
most csak ien lightosan
az kellemetlen... majdcsak kikurálod
ezek magában lightosak. Le szoktam inni belőle és rátöltök egy kis töményet..
Szórakozóhelyen meg alapból duplabaci-kólát szoktam kérni
ájájáj az a bacardi
nem tom it szívott az orvos de olyan lóbaszó antibiotikumot írt fel h h akkora mint a hüvelykujjam...

mondjuk tüszős mandulagyulladás+ 40 fokos láz
kapott...és bevette bocsi de nem hagyhattam ki
nem lettem lebaszva jógyerek voltam és fél 11 kor már itthon voltam :) kapott jóéjtpuszit meg bevette a gyógyszert, most alszik
jol van jol van ádi...
hát remélem...
csak aztán azért mégis lebasz...
5-8 ig ápolónő 8-11 ig partifész :D

vittem neki egy rakat filmet, 1 et meg is néztünk
hivatalosan el lettem engedve mondván h most már elgett hallgattam a haldoklását
Már bizti elaludt, az egerek meg cincognak
És hát miért ne jönne össze?
Én csak módjával, holnap még össze kell raknom egy s 70 R kocsi motorját...
nagyon helyes....de mien már...te partyfééészkedsz...ő meg beteg otthon...