a fffffffffeeeeeeeeeelllllllliiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrraaaaaa
aattttttttttooooooooootttttttttttt mmmmmmmmuuuuuutttttttttttaaaaaaaassssssssssdddddddddddddddd !
A dekli még megmenthető egy túlméretre felfúrt csavarral.
Sziló mehet a kipuhoz nyugodtan!
Gerre, irigyellek. Jó lehetett kint, gondolom szép is a hely
Egy kis segítségre lenne szükségen!
Van egy RMZ-m.
A (gyári) kipufogom az illesztés mellett kicsit kinyomja a füstöt és érdekelne hogy ti tesztek-e bele valamilyen tömítőanyagot ennek elkerülése végett. A SUZUKI valamilyen SUZUKI BOND ragasztót ajánl,de az ára nagyon borsós ezért inkább valmi olcsóbb megoldásra gondoltam.
A másik dolog az lenne, hogy az olaj ellenőrző csavarban sajnos elszakadt a menet és kicsit könnyezik azo laj a csavar mellett. Ha kicserélem azt a takarólemezt és új csavart teszek bele, akkor megoldodik ez a probláma?
De nekem mind1...
de angol filmhez angol felirat?
az meg mi a szarnak ha ugy is angolul beszélnek?
keresőbe supercross
aattttttttttooooooooootttttttttttt mmmmmmmmuuuuuutttttttttttaaaaaaaassssssssssdddddddddddddddd !
kis komoly
én traktro boltban szoktam venni 350 ft
(vagy különben nagyon összetörlek)
Sziló mehet a kipuhoz nyugodtan!
Gerre, irigyellek. Jó lehetett kint, gondolom szép is a hely
de tényleg haszon az FBS
kipufogos:
Egy kis segítségre lenne szükségen!
Van egy RMZ-m.
A (gyári) kipufogom az illesztés mellett kicsit kinyomja a füstöt és érdekelne hogy ti tesztek-e bele valamilyen tömítőanyagot ennek elkerülése végett. A SUZUKI valamilyen SUZUKI BOND ragasztót ajánl,de az ára nagyon borsós ezért inkább valmi olcsóbb megoldásra gondoltam.
A másik dolog az lenne, hogy az olaj ellenőrző csavarban sajnos elszakadt a menet és kicsit könnyezik azo laj a csavar mellett. Ha kicserélem azt a takarólemezt és új csavart teszek bele, akkor megoldodik ez a probláma?