Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!
Igen, bent voltam végig. És mindenkinek azt javaslom, ha kicsit is szereti a nőjét, meg várja a gyereket, aki születik, hát menjen be, ne legyen nyúl. Életre szóló élmény, meg a nő se annyira kiszolgáltatott, mint egyedül. És lehet neki segíteni, legyezni, mosni az arcát, fogni a kezét. Meg én vágtam el az összes köldökzsinórokat is. Erre büszke vagyok
Ja. Én mindíg a magam tempóját hajtom. És a lényeg úgyis az, hogy meg tudd oldani a terepakadályokat
látszik hogy imádod 3 gyerkőc után
Apás szülés volt gondolom
Egyébként meg az asszonyom előtt megemelem a kalapom. Egyetlen nyikkanás nélkül szülte meg mindhárom fiamat. Imádom a csajt
hát offroadozni úgy kell menni ahogy te tudc egy nagyobb tudású emberrel lehet hogy nem is tudod felvenni a lépést. vagy olyannal aki kamikaze és csak azért nem esik el mert ritka nagy makker. Az a lényeg hogy te élvezzed és ne ugorjon ki a szíved hogy éppen megúsztad a kanyart
nem?
Ja. A középső fiam névnapja a születésnapomkor van. A kicsi meg a névnapom előtt egy nappal született. Így egész kellemes
Remélem, hogy így lesz. Meg egyébként rengetegszer hallani, hogy közúton valami gáz történik motorossal. Hál" Istennek komoly offród baleset csak kettő történt a környezetemben. És mindkettőt a baromkodás szülte
vagy egymást támogatjátok
Elképzelem magam vén geciként, amikor majd a fiaim támogatnak haza a kocsmából... Milyen jó is lesz aaaa
ezzel mindenki így van szerintem
dehát mi rosz történthet hisz "Illaberk Nádakerek a MOTOROS JÓ EMBEREK" és a jó emberekkel nemtörténik rosz dolog
Még az haggyán, de a szarabb, mikor egy ifa parkol a torkodon. Komolyan mondom, határtalanul boldog vagyok most, hogy már a harmadik fiamat szültük. És rosszul vagyok, ha arra gondolok, hogy netán elveszítem bármelyiket is
*robogóval
ez igaz
meg roboóval belemész egy kisseb gödörbe aztán fejre is álltál
Még nem motroznak, mert az asszony kiherélést helyezett kilátásba a részemre. Meg az idén lakáscsere is volt a léccám bővülés miatt, úgyhogy nem volt rá lóvém. De mindkét nagyobbik fiam be van sózva a "koszmotor" miatt, tehát sztem pár év és viszem őket endurózni. Az még mindíg kevésbé veszélyes, mint a robogózás a városban
Motorra mikor ülteted?
vagy a többi gyerkőc motorozik?
Ja, egyébként Zsombor a csávó. CSak nem volt kék karszalag a kórházban, azért kapott barbisat. Persze pelenka meg seggtörlő sincs, én vittem be aztat is. Úgyhogy b@sszák meg az a meg b menüjüket (egyébként az is csak a tévében van)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságot. Nos, tolok néhány képet erről a zabagépről. Egy nap alatt kiszítta az összes anyagot az asszonyból.
Dehogy fogyott. Voltam a bótba.....
Dehogynem. Köszi. Tegnap este kicsit széjjelcsaptam magam. Most józanodok egy sör mellett. A Zoziék itt vannak Kaposvár mellett, holnap lehet elmegyünk feléjük
XLZX-nek Boldog Születésnapot
jah és jó reggelt
ha visszáb olvasnál írtam hogy el van csúszva
BSPLAYER alap hogy tud
CTRL+Balra
na jó8 meek aludni