aki szar páylán jól megy az jól megy a pingpongasztalon is meg erőléti edzések vannak ...én tuti meek hétvégén megin most kezdtem ráérezni h nem is szar
google earthon észrevettem az ufok jelzését
épp nézelödök és a vörösvári temető melleti szántőföldön van egy írásnak tünő vmi....ránagyítok és oda van írva, hogy BETTI
Gázbowden megérkezik, meg a power tömítése, oszt legó
Öreg szerint nem kell nagyon kicsire hagyni a sűritőteret, mert akkor lehet mindig fuvókázni- meg kapaszkodni mint állat
Ha minden igaz,ma kiderül hogy mennyibe kerül az a geci fogasléc meg fogaskerkék..most hivtam zsoltot..má kinézte hogy mivan de árakat nem irta ki neki..minnyá visszaszólnak neki hogymi mennyi..
Tudtok mondani olyan régi versenyendurot, vagy krosszgépet ami még gyárilag perselyes motorral jött ki? Konkrét tipusok érdekelnének
vasárnap átlag 50-60 motoros :D
majd németh kornálhoz is fogok járni..ha nem lesz túl drága
haver volt kint most németh kornél féle edzésen...aszonta hogy katasztrófa apálya..
inkáb monor
Lehetne tesztelni valahol...pölö monoron,vagy tököl vagy sóskút..
épp nézelödök és a vörösvári temető melleti szántőföldön van egy írásnak tünő vmi....ránagyítok és oda van írva, hogy BETTI
Öreg szerint nem kell nagyon kicsire hagyni a sűritőteret, mert akkor lehet mindig fuvókázni- meg kapaszkodni mint állat
teszteljük a 7végén?
Mindjá nézem
van egy sx200 hirdetve itt az apróban..nézd meg
2004 es
Nekem is elkezdett fájni a hasam!
Hiába volt egy üveg bacardi fertötlenítésre