Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az universalnal
komplett rendszer 85-90től...megkérdeztem
Sziasztok!

Mivel nem vagyok járatos a krosszos dolgokban, így remélem az egyik legjobb helyre jöttem. A sógoromnak szeretnék segíteni egy CR 250-hez emelő állványt találni, ha lehet olcsón. Ha nektek vagy valamelyik ismerősötöknek van, akkor kérlek jelezzétek nekem a swillson@bugnet.hu vagy a swillson@freemail.hu címre!

Köszi szépen a segítséget előre is!

Üdv,

Swillson
Fmxtzdr nem tudnád nekem a videók közé berakott képeket valahogy képformátumban eljuttatni?
Hát azt írták hogy 2t-kipufogók 60-tól
Bár ha a komplett rendszer ennyi akkor ok....
üdv
Szeva mester!
és üdv mindenkinek
universalmotor

itt nekem elég jó árat mondtak pl a komplett rendszerre: ProCircuit
hali

nekem is durrog motorféken...karburálási problem lesz szerintem.
de ha nem vészesen csinálja akkor nem gond - állítólag.

azért szelephézagot nézzél mindenképp ha még nem volt.
Hi!
*universalmotor
Na a karácsonyi ajándékozási projektem veszélybe került.....
Na monnyuk kb 1,5-2hónapja (!) rendeltem meg.......Na mind 1 legalább tudom hogy az universalmor-nem jeleskedig az ilyen dolgokban....Amúgy R-304 a dolog
Ti hogy szuperáltok,mert én kivagyok mint a sezlony rúgó
Előre is köszi faisst! Holnap elmegyek és csinálok pár képet!
ha már jobb idöben is csinálta akkor, még több dolog lehet, de ami a legvaloszinűbb hogy alul van karburálva,, de van egy két olyan enduro tipus amit alapbol nagyon vissza vesznek, a gazdaságosság, és az emisszio szellemében,pl crf 250x ,450x,
a szelephézag ellenörzése iszonyat egyszerü, leveszed a szelepfedelet, addig forgatod a vezérműtengelyt amig a bűtyök szemmel láthatoan nem tudja nyomni a szelep végét és akkor megméred,,ennyi, az értéket nézd meg könyvben, baj akkor van ha nincs hézag.
mutass róla képet és kiderítem
Nagyjából az idomokról tudhatod!Pár évente váltanak! www.bikepics.hu Vagy keress rá konkrét évjáratokra, mi változott karbi meg ilyenek..
Sziasztok! Most akarok venni egy kx-et! Van egy problémám vele ezért kellene a segítségetek! Olaszból hozták be,tovább adás céljából és sajna a tulaj sem tudja az évjáratát! Bevittem a Kawaba a motor és váz számot ,de ott se tudták megmondani,a gooogle se dobott ki semmit! Hol tudnám lekérdezni az évjáratot?
van hogy a fuvokán és változtatni kell, föleg a 2t-én, de van hogy elég a levegö csavar hozzá hangolása is,
Valójában jobb időbe is durrogot , sőtt...
Egy két hónapja vettem elötte fél évet állt, alig indult el csak ha rajt volt a szivató, ha visszatoltam leállt..
Aztán egyre könnyebben, pár naop után simán első rugásra..
Aztán a durrogás mindig mikor visszaengedem /néha :)/ a gázt..
HA meleg a moci akkor kicsit magasabb is lesz az alapjárat, de talán kevesebbet durrog..

Szóval ez a teljes panaszlista :)

Mit szólnak a Doktorurak?!
na csátok... megyek moccantani bnéval
visszavettem= kevesebbet kap
télen vissza kell venni a levegőt a karbin