Mivel nem vagyok járatos a krosszos dolgokban, így remélem az egyik legjobb helyre jöttem. A sógoromnak szeretnék segíteni egy CR 250-hez emelő állványt találni, ha lehet olcsón. Ha nektek vagy valamelyik ismerősötöknek van, akkor kérlek jelezzétek nekem a swillson@bugnet.hu vagy a swillson@freemail.hu címre!
Na a karácsonyi ajándékozási projektem veszélybe került.....
Na monnyuk kb 1,5-2hónapja (!) rendeltem meg.......Na mind 1 legalább tudom hogy az universalmor-nem jeleskedig az ilyen dolgokban....Amúgy R-304 a dolog
ha már jobb idöben is csinálta akkor, még több dolog lehet, de ami a legvaloszinűbb hogy alul van karburálva,, de van egy két olyan enduro tipus amit alapbol nagyon vissza vesznek, a gazdaságosság, és az emisszio szellemében,pl crf 250x ,450x,
a szelephézag ellenörzése iszonyat egyszerü, leveszed a szelepfedelet, addig forgatod a vezérműtengelyt amig a bűtyök szemmel láthatoan nem tudja nyomni a szelep végét és akkor megméred,,ennyi, az értéket nézd meg könyvben, baj akkor van ha nincs hézag.
Sziasztok! Most akarok venni egy kx-et! Van egy problémám vele ezért kellene a segítségetek! Olaszból hozták be,tovább adás céljából és sajna a tulaj sem tudja az évjáratát! Bevittem a Kawaba a motor és váz számot ,de ott se tudták megmondani,a gooogle se dobott ki semmit! Hol tudnám lekérdezni az évjáratot?
Valójában jobb időbe is durrogot , sőtt...
Egy két hónapja vettem elötte fél évet állt, alig indult el csak ha rajt volt a szivató, ha visszatoltam leállt..
Aztán egyre könnyebben, pár naop után simán első rugásra..
Aztán a durrogás mindig mikor visszaengedem /néha :)/ a gázt..
HA meleg a moci akkor kicsit magasabb is lesz az alapjárat, de talán kevesebbet durrog..
Mivel nem vagyok járatos a krosszos dolgokban, így remélem az egyik legjobb helyre jöttem. A sógoromnak szeretnék segíteni egy CR 250-hez emelő állványt találni, ha lehet olcsón. Ha nektek vagy valamelyik ismerősötöknek van, akkor kérlek jelezzétek nekem a swillson@bugnet.hu vagy a swillson@freemail.hu címre!
Köszi szépen a segítséget előre is!
Üdv,
Swillson
Bár ha a komplett rendszer ennyi akkor ok....
itt nekem elég jó árat mondtak pl a komplett rendszerre: ProCircuit
nekem is durrog motorféken...karburálási problem lesz szerintem.
de ha nem vészesen csinálja akkor nem gond - állítólag.
azért szelephézagot nézzél mindenképp ha még nem volt.
Na monnyuk kb 1,5-2hónapja (!) rendeltem meg.......Na mind 1 legalább tudom hogy az universalmor-nem jeleskedig az ilyen dolgokban....Amúgy R-304 a dolog
a szelephézag ellenörzése iszonyat egyszerü, leveszed a szelepfedelet, addig forgatod a vezérműtengelyt amig a bűtyök szemmel láthatoan nem tudja nyomni a szelep végét és akkor megméred,,ennyi, az értéket nézd meg könyvben, baj akkor van ha nincs hézag.
Egy két hónapja vettem elötte fél évet állt, alig indult el csak ha rajt volt a szivató, ha visszatoltam leállt..
Aztán egyre könnyebben, pár naop után simán első rugásra..
Aztán a durrogás mindig mikor visszaengedem /néha :)/ a gázt..
HA meleg a moci akkor kicsit magasabb is lesz az alapjárat, de talán kevesebbet durrog..
Szóval ez a teljes panaszlista :)
Mit szólnak a Doktorurak?!