Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyet értek a Kerkyrával,vigyél szerelőt!
amúgy ha az ár mindegy vegyél inkább ktm-et az alkatrész közelröl jön nem japánbol és 125ccm ben talán a legjobb futómü van alatta
marha vicces
na télleg komolyan kérdeztem!
szerintem vegyél új kormányt
szerintem inkább vegyél egy műanyag kismotort....az nem hagy ott a szarban...annak tuti nem fog szétmennia blokkja
huzasd át az ülést hátha ujra megtáltosodik
nekem egy esésnél kiszakadt az üléshuzatom és azóta nem áll fel üresben egykerékre szerintetek vegyek inkább csoppert vagy egy lovat?
Kery!
Tudom hogy dugócsere,váltóolaj szükséges de meg tudom oldani csak nem tom eldönteni hogy melyiket vegyem meg!
de Nem mindegyik megbizható azt se tom hogy meiK
Estét srácok
Azt a mocit vedd meg amelyik legjobban tetszik akkora különbségek nincsenek vigyél magaddal egy hozzáértö szerelőt ismerőst és úgy válasz gépet . Számits rá hogy rá fogsz költeni egy csomó pénzt a vétel után mert tuti hogy hamarosan lesz valami baja vagy cserélni kell valamit benne.
NA télleg kihagytam egy mondatot ha ajánlsz egyet közül irjál indokolást hogy ne kérdezzek többé hogy miért...
úúú szerintem az már csere....de látnom kéne akkor tudok biztosat modnani
Én a CR-t javaslom!
Segitsetek elöre forog a hátsóm mit tegyek ? rakjam elöre vagy ez már csere?
Mondom hogy 2000-2003 évjáratú lesz! akkor Suzuki rm 125 legyen ?vagy mit ajánlotok?
mind1ik crossgép ugyan olyan..ktm kicsit drágább..meg akawa is
különbség max futóművileg van...
állapotfüggő a dolog..
ha újat akarsz venni...akkor szerintem ktm...
szerintem RMet vegyél (Suzuki előnyben )
PLS ne az legyen hogy te is elkezdesz szidni mindekit hogyha nem olyan válasz lesz amit akarsz!
mi van itt máma ?
mindenkinek ma kell a segítség?
Sziasztok!
GYerekek kérlek segítsetek má!
Aza gond hogy nem tudom el dönteni hogy melyik crossgépet vegyek!
ezek közül melyik a jobb? olyan crossgép kellene Ami megbizható,strapabiró jah meg melyik gépnek van jó hangjuk?(kipufogóra értettem)!de nem baj ha üzemórás! max. 2000-2003 évjáratú lesz!
-Yamaha Yz 125
-Ktm 125 Sx( nem biztos hogy jó lesz mert messze van a szervíz)
-Kawasaki 125 kx( nem biztos hogy jó lesz mert messze van a szervíz)
-Honda Cr 125
-Suzuki RM 125
Úgy fogom csinálni megveszem egyik crossgépet amit ajánlotok és azonnal beviszem a szervízbe hogy ellenőrizze hogy rendben van -e!
UI: Eger környékén lakok és van valami márkaszervíz ott? CSak Yamahás , Suzukis meg Hondás szervízt tudok ,de KTM-t meg a Kawasakit nem!
Nah kérlek segítsetek!
Jacsesz
nyugi bandi...fel kéne ma menni gabihoz egy kicsit lazítani...
PROCIRCUIT:
Összes rezó (3 féle): 48.200 Ft
R304 és sima 304: 25.200 Ft
296-os: 33.600 Ft

Legalábbis 06-os YZ125-re ezeket az árakat mondták, nemhiszem hogy más tipusra jelentősen drágább lenne....
Kicsit nagyobban
Ismerösöm most vett yz-re komplett rendszert 70 pénzért
Hát baz.
Nem bírok lenni. Olyan nehéz, beszarás. Ha kész a motor, nem remélem szadán verethetek egyet vasárnap. Le kell vezetnem a feszültséget, amit ez a szakítás okoz.
Meg még netem se bizti, hogy lesz. Akkor meg még fórum se... Halál
Csö emberek.george300d A választ látom többiek megadták. Nézesd meg a karbit szerintem is . Az enyém hidegen is, melegen is jól indul és a tiéd? Nekem szelep csere előtt már nehezen indult és durrogott is rendesen.