Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen a linken nekem nem jön be semmi szivatsz?
ha csak földuton meg terepen mentek akkor crosst, enduro gumi azert jo, mert vmilyen szinten birja aszfaltot
Mindenkinek ajánlanám a mitas c-17 vagy c-16ot A neve stoneeater azaz sziklaevő astfalton olyan mint a bakelit: Semmit nem kopik viszon ugy csúzik mint a barom!
nem tudom a méretet és a tipust sem az a baj azt sem tudom cross vagy enduró gumit szoktak rátenni habár mi csak endúrózunk
tölcsért rakok majd rá
skyro, huzd a kipuvégedre a kotonod
Szerintem többnyire mindenki Mitast használ. A mintázat meg egyénileg változik.
nem, a mitas cseh gyártmány
meg www.koton.hu -n is
Nem
mi az a mitas, nem michelin?
Köszönöm a hozzászólásodat!
én msot rendeltem mitast, régi mocin nagyon birta, annak ellenere hogy sokat hasznaltam azsfalton
nem baj ha olcsóbb csak jó legyen
ebből is látszik hogy használatba van
Mert?
Nagyon kényelmes még hosszú távon is!
nekem Mitas Cross gumim van - ami épphogy kopott -
nekem nem volt vele semmi gondom
40 ezerbol két garnitura gummi kijon
HancsákGábor! Szerintem próbáld ki magad egy endúró versenyen aztán lehet lesz meglepetés hogy néhány arc odatesz a "többmázsás drzjével" Hidd már el a mi szintünkön qrvára nem szól bele 5-6-7 kiló a motorozásba csak max ha felállitod naponta 35 ször a siratón...deha hobbi szinten csinálod ugyse fogsz 35 ször nekimenni a ugyanannak a siratónak... A te géped bőven elég könnyü és elég erős egy közepes vagy egy prifibb hobbistának...a nehéz az én gépemnél kezdődik!
hogy nem szakad mindig ki mint egyeseké
Nem a gyorsulásról volt itt csak szó!
A faterom vette nekem a drágaszágot szülinapomra és karira szeretném meghálálni neki de nem tudom,hogy milyen első és hátsó gumit vegyek a crf 450 x motorjára mert a gyárira panaszkodik ,hogy kopott.99% -ban terepen használja.(ja max 40 000 huf van rá)
mi az értelme az ilyen ülésnek?