Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi van házi cross is?
Lerágott csont
általában mindenki azt írja hogy teljes generált kapott tisztelet a kivételnek
azt látni kell, amugy ha nekem állítaná valaki hogy teljesen fel van ujjítva belülről
akkor felajánlanám neki hogy megveszem de csak akkor ha levehetem a hengert, mert ha minden ugy van ahogy mondta akkor megveszem
125 2t-be nem kell elkapkodni, olcsón hozzá lehet jutni viszonylag fiatal motorokhoz mert sok van belőlük és egyre kevesebben vesznek 125 2t gyári kroszt
Úgyhogy jol nézz körbe
és tapasztaltabb ember segítsége nélkül nem tanácsos venni, mert ott vágnak át ahol akarnak, még aki ért hozzá az is megjárja
látod mondtam...
kat
hiába mondasz te bármit is neki...ugyse hiszi el
látom itt van még egy csajszi
én megmodom a frankót,ne is akarj kisKökényre hasonlítani,mert pont akkor állsz meg a fejlődésbe

Te is tudod,hogy a motorsport csak visszi a pénzt és nem hozza,de kérdem én miért muszáj pont a saját pénzemet vinnie,ha vannak akik ebben fantáziát ás önmaguk álmuk megvalósulát látják abban,hogy támogatnak téged.......

De szerintem témát zárjuk le itt....ez az én személyes véleményem
nem mindegy? aza lényeg hogy jó -e nekem a kawa
Az jó mert nem kell gumishoz vinni,szájjal is felteheted
hát függ tőle mennyit szánsz rá mert aztán lehet kiokoskodni legjobb megoldást...
a tik az a tyúk
csajnak fiatal,motornak öreg
durex
jah Lac azon az estén te pont nem voltál itt...
nem lesz töb kistesó
Milyet vetté drágaság
Hát eléggé poénos,de komoly ember vagyok mint tik!
de azért tanácsot kértem tőletek hogy jó-e a kawa vagy túl öreG?
köszönöm az infókat megvettem apunak a gumit
huhh....calm down,take a deeep breath bro..
látom nem veszed a poént bizonyára ez az én hibám
Na ja,de a faterom nem nyomja a tv-ben a reklámfilmemet ugyi,mit 1eseknek........a sm futamok állnevén....vvááhhh...+/%==((/%!++...hatják egymást!
akkor jó a KX 125? már emlitettem hogy "97 -es évjáratú és képek szerint teljesen uj!
ja így már más! itt nemvannak szakemberek csak érthetően...