Véleményem szerint pedig egyik sem tart örökké,azaz mind kettő elkopik mint a gatya.
De amíg jó a minta(van éle),ég és föld a kettő!
A Mitas C10 szerintem csak laza talajon viselhető el,a Michelin lényegesen sokrétűbben felhasznélható.
Az hogy drágább?.....De tapad!
dunlop már van tök jó áron........és az sokkal jobb azért,persze lehet menni a mitassal is mert voltam szlovákiában versenyen ahol a srác pont ilyennel ment.....szerintem csak figyelt volna a magyar élmezőny hogy igy is lehet.....de gondolom neki ingyen adták,és ha már vásárolni kell akkor legyen a jobb ennyi..
Most Valami olcsó fullszintetikus Valvoline van benne, tipust így most nem tudok.
Úgy kaptam hozzá azért tettem bele.
Ha Valvoline és fullsíntetik akkor nem lehet szar annyire nem?
Ismered ezeket a Valvikat?
ja és gondold el,amikor egyszerre kell olajat cserélnem mindegyikükön
Szerintem 8-10 üzemóránként érdemes ledobnod,és olajon pedig nem érdemes annyira spórolni,mert az a lelke........min egy félszintetikus olaj legyen benne
Pedig a C10 nem túl jó választás!
Meg kellett volna venned a Michelin párját hátra!
A legutóbbi Mitas-os élményem mikor felnyaltam a fél pályát mert tök jó volt a tapadás.
Le is égettem aszfalton
Mehettem haza bütykök nélkül,de megérte!
Srácok!
Akinek 4t motorja van, milyen olajat használ?
Nem konkrétan csak a tipus hanem az is érdekel, hogy olcsóbbat és többszuör cseréli, vagy drágábbat és sürűn :)
Persze az természetes hogy fullsintetikust!
De amíg jó a minta(van éle),ég és föld a kettő!
A Mitas C10 szerintem csak laza talajon viselhető el,a Michelin lényegesen sokrétűbben felhasznélható.
Az hogy drágább?.....De tapad!
Nyomtam neked linket:
www.dirtbike.hu
Hátha már ekkor is nyeregbe voltál :)
Most Valami olcsó fullszintetikus Valvoline van benne, tipust így most nem tudok.
Úgy kaptam hozzá azért tettem bele.
Ha Valvoline és fullsíntetik akkor nem lehet szar annyire nem?
Ismered ezeket a Valvikat?
Szerintem 8-10 üzemóránként érdemes ledobnod,és olajon pedig nem érdemes annyira spórolni,mert az a lelke........min egy félszintetikus olaj legyen benne
Meg kellett volna venned a Michelin párját hátra!
A legutóbbi Mitas-os élményem mikor felnyaltam a fél pályát mert tök jó volt a tapadás.
Le is égettem aszfalton
Mehettem haza bütykök nélkül,de megérte!
Akinek 4t motorja van, milyen olajat használ?
Nem konkrétan csak a tipus hanem az is érdekel, hogy olcsóbbat és többszuör cseréli, vagy drágábbat és sürűn :)
Persze az természetes hogy fullsintetikust!
De én azt mondom mindenkinek,hogy fel a fejjel,nézzünk pozítivan a jövő elé,és minden és mindenki a helyére kerül végre...
Engem a jövő érdekel ... mert ott fogom eltölteni életem többi részét.