Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néha kell más is nem csak önmagad
Ugyan az csak az egyik oldalát felemelték daruval!
nah megyek aludni
további jó forumozást
van olyan kemény a csévi is nekem azt mondták...
Szokták mondani, a Gyáli pályán minden kör, kettőnek számit..
EB szintű!
csak leszarja a tulaja
mert tegyük fel azt az extrém esetet,hogy én is motoroznék,sőt volna egy motorom,ami történetesne egy krosszgép,akkor én azért mennék csak ki a pályára,hogy a héten rámzúditott agyi,lelki megpróbáltatások után kicsit kiszabaduljak a valóság börtönéből, és ott abban a pillnatban se nő,se munka,se suli ne jusson eszemben....
csak én a paripa és a pálya...és ott egyetlen ellenség van..mégpedig az ember önmaga
Kemény a Gyáli pálya, az tuti! Cséven még nem mentem,… De biztos az is nehéz lehet, nem?
Sándor akkor Gyálra sem jössz?
én max azért megyek mert szeretek motorozni nem azért hogy vagánykodjak....de Ádi barátom nagyon szeret szerepelni azt látom
sportot űzök abból h névtelenül beszólnak
Rajt,5 rund és cél!ki a jobb?ennyi!
ki szárad
sztem sem erről szól ez a sport...
igen megnézzük ki dárad el hamarabb Gyálon

én élvezem
jó igen én meg a dalai lámpa vagyok
Gyál volt a kitűzött mxrider bikaviadal megmérettetés színhelye...
De most ne haragudjatok,de most csak azért mentek ki mert most kivagyiskodtok,megmutatni,hogy ki fárad ki hamarabb?

Mert én nekem erről kicsikét más véleményem van.....de ez biztos csak az én hibám
nyál az tényleg az csak én azt gondoltam hogy TE úgy tegezzzzed azt a pályát és azért hívod úgy....
Sztem itt nem rugsz labdába zöldfülükém én 1,5 éve irogatok ebben a topicban te 2 órája vagy itt...
én olvastam
nyál=nyálegyháza esetleg, de arról meg nemtudunk...