Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci,Laci itt vagy még?
Bár, mondjuk a 200 döbbenet csak erős idegrendszerűeknek ajánlott.... Én szeretem a dízelt, de egy ilyennel kullogni vagy életveszélyes előzési manőverekbe keveredni nem eccerű. Nekem egy régi fiat turbódízelem van, mindenféle háztartási szemetet fel lehet vele etetni
Hát én hallottam valami olyasmit hogy egy manusnak volt egy ilyen valamifélekeféle ótója bazi sok km-el felújitás nélkül kiment vele németbe a gyárba és ott elkobozták az ótót tőle de adtak neki egy újjat cserébe őrőkbe. Lehet fele se igaz de az is lehet igaz.
Nagyon sajnáljuk szegény búgócsigát....kb úgy gyorsúlt...de akkoriban azt mondták Fritzék,hogy nem gyorsan kell menni hanem messzire!
Ez nem arra való... a legjobb jármű ami elhagyta a gyártószalagot...80-90el kimész vele a világból....

anyám is megsiratta szegény kicsi kocsit
Ráadásul jól szellőzik is.....
Vagy kapszula lakásért
Előre is hálásan köszönöm szépen
Az sztem teljesen jó ár bármilyen járóképes friss műszakis olajkályháért
add el gerrének hogy ezzel is lehet kétkerezeni
Majd megkérdek 1 mazsolát!
hát ki mennyit ad....fogalmam sincs....nekünk 400e ba volt az autó,most így tk.-san nem tom mit érhet...
friss műszaki,zk.,jó motor és futómű
teljesen jááróképes,nem húz el egyik irányba se,csak épp az alváz csavarodott el

100-120e..szerinted?
Ugyanmá. Jó dolog a net, meg a zorgazmus se rossz. CSak a fene mászik fára miatta
ez az zinternet hibája
még jó hogy haver mondta
Wie viel kostet?
És akkor Te ismered?
tudod énmég fiatal vagyok
neharagudj
Vaze, még nem is éltél,már meséltük egymásnak. Bocs
nyuszika ül a fán
és azt hajtogatja hogy
orgazmus orgazmus orgazmus
ismeritek?
Suzuki kb. 90km/h..és anyum ott ült a jobb 1-ben,de egyben kiszálltunk