Oké Faisst mester!:P:D Sajna elég sok bennem az előítélet az olasz motorokkal kapcsolatban... Haverom a régi 25 ös apriliával 1 napot nem tudott motorozni mert az elsőteló szimeringnél elfolyt az összes olaj... Meg mindenhol folyt ahol csak tudott! Csak remélni tudom h mára már kicsit fejlődött a gyár! AMúgyvételt nem tervezek még pár évig. se keret nincs rá se rételme nem lenne egy fél éves mocit eladni:P(habár van vele gond bőven:D) nah jóétvágyat mindenkinek!
apriliát tuti nem vennék....nem biznék benne..kérdezd gábort..neki van...de 3 hónap után már adja is el..nem mondja el hogy miért..
de szerintem nem jó az a motort...nem csavarhuzú kell hozzá..hanem laptop....egy vicc....vedd a jó öreg ktm et..abban mem csalódsz...a 530ban meg főleg nem...
apriliát ne!
Nem-nem félreértettél! Nem a lóerő számít, csak azt kérdeztem h az új 530 exc is van-e olyan erős mint ez az 550 es aprilia! Ez a tartósság szempontjából fontos sztem! Hisz ha 510 ccm ből meg 1 hengerből is kihoznak 60 ló körüli teljesítményt, meg 550ccm ből meg V2 ből is kb u.a.-t akkor egyértelmű h utóbbi tartósabb lesz! Ráaduásul ha jól tom a 08 as RXV már nincs is súlyhátrányban! De ti vagytok a szakik meg a régebben motorozók ezért fordultam hozzátok....
Bedobom újra a régebbi hozzászólásomat:D Hátha vki tud még információval szolgálni:D Meg azoknak ekik esetleg nem látták hisz tegnap óta 10 oldalnyi fórumlap telt meg ebben a Topicban:D íme:
Sziasztok! Akinek van tapasztalata azRXV ről főleg az 550 esről az kérem írjon, aki tud teszteket vagy vmi fórumot adni, azt is megköszönném. A hivatalos újságteszteket ismerem de azokra nem adok, engem nem az érdekel h egy profi krosszos h tudja agyonszidni a kicsit pufa első telót vagy ilyesmi..... Persze valamilyen szinten az ő véleményükre is adok, hisz ők profik, csak lehet h neki más fontos 1 gépben mint mondjuk egy átlag endurósnak! Érdekelne ez a gép h mit tud,mire alkalmas. Benne volt a januári Motorrevüben de ott nem derült kiróla semmi új, azt eddig is tudtuk h elég erős a V2 es 550 es blokk-nak köszönhetően! Állítólag 65 ló, ez is érdekelne h mennyire igaz! Mert a cikk szerint csak 60, és most a KTM esek azt modnják h az 530 exc is van legalább 60 ló (ha jól tudom a 07 es 56 volt) Ha erről is/vagy tudtok vmit kérlek írjátok!
Sapkát kaptam....az idei hosszában csíkos
de szerintem nem jó az a motort...nem csavarhuzú kell hozzá..hanem laptop....egy vicc....vedd a jó öreg ktm et..abban mem csalódsz...a 530ban meg főleg nem...
apriliát ne!
60 vagy 65?
35-40 et is barozmi nehéz kimotorozni....
Sziasztok! Akinek van tapasztalata azRXV ről főleg az 550 esről az kérem írjon, aki tud teszteket vagy vmi fórumot adni, azt is megköszönném. A hivatalos újságteszteket ismerem de azokra nem adok, engem nem az érdekel h egy profi krosszos h tudja agyonszidni a kicsit pufa első telót vagy ilyesmi..... Persze valamilyen szinten az ő véleményükre is adok, hisz ők profik, csak lehet h neki más fontos 1 gépben mint mondjuk egy átlag endurósnak! Érdekelne ez a gép h mit tud,mire alkalmas. Benne volt a januári Motorrevüben de ott nem derült kiróla semmi új, azt eddig is tudtuk h elég erős a V2 es 550 es blokk-nak köszönhetően! Állítólag 65 ló, ez is érdekelne h mennyire igaz! Mert a cikk szerint csak 60, és most a KTM esek azt modnják h az 530 exc is van legalább 60 ló (ha jól tudom a 07 es 56 volt) Ha erről is/vagy tudtok vmit kérlek írjátok!
jöhetc
mikor nekinyomod az embert a kosárban a nagyfesznek.....