Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

exc helyett?vagy nem neked kell?
OK köszi:D
Hancsák Gábor a nick neve
sx-el mivan? faist emlitette,hogy cséven(ha jol emléxem ott voltatok utoljára) elég tré hangokat adott
Sziasztok!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Köszi!:D Persze nem csak a szép dolgokat szeretném hallani , hanem a korrekt jellemzést:P De Meghallgatjuk HancsákGábor urat is:P:P Milyen nick néven szokott fennt lenni?
mert most még dos32 van rajta de ha felkerül rá a wista....reszkessetek
akkor inkább nyomkodd bele egy tejesláda tavattába
neki túl gyenge a gép
Hancsák Gábor-t kerezsd!(majd ha itt lesz a forumon) ugynais ö birtokol egy ilyen masinát
csak megsugom..töle rosszat nem fox halllani
fújd be az egészet szilikonnal :DD utánna nehezebb takarítani
na igy karécsony alkalmábol ki kér egy zsák pofot?
Sziasztok! Akinek van tapasztalata azRXV ről főleg az 550 esről az kérem írjon, aki tud teszteket vagy vmi fórumot adni, azt is megköszönném. A hivatalos újságteszteket ismerem de azokra nem adok, engem nem az érdekel h egy profi krosszos h tudja agyonszidni a kicsit pufa első telót vagy ilyesmi..... Persze valamilyen szinten az ő véleményükre is adok, hisz ők profik, csak lehet h neki más fontos 1 gépben mint mondjuk egy átlag endurósnak! Érdekelne ez a gép h mit tud,mire alkalmas. Benne volt a januári Motorrevüben de ott nem derült kiróla semmi új, azt eddig is tudtuk h elég erős a V2 es 550 es blokk-nak köszönhetően! Állítólag 65 ló, ez is érdekelne h mennyire igaz! Mert a cikk szerint csak 60, és most a KTM esek azt modnják h az 530 exc is van legalább 60 ló (ha jól tudom a 07 es 56 volt) Ha erről is/vagy tudtok vmit kérlek írjátok!
csak megkérdeztem hogy tudjátok-e a választ
a zozze csizmája alapbol ugy nyikorog mint egy fötengelycsapágyas laminált lamellás siktolattyus uszoházas ifa szelep.....
ha nem nyikorog gyárilag akkor minek szilikonnal befujni?
hábazze... de amúgy ha bőr akkor sárkeve, ne nagyon mosogasd
csizmát kaptál karira?
zoozee írta asszem hogy valamit szilikonnal be kell fújni hogy ne nyikorogjon
szerintetek?
ilyenkor az a szabáj nem érvényes
és a ne fürgyé le?
ha sáros mossssssad meg
2 csattom eltört 1 et elhagytam a nagy hidegben.... cséven olyan hideg volt h törtek a műanyag csatik