Ugye használtan vettem 2005 januárjában majd mikor lekerült a gipsz a lábamról április környékén elkezdtem motorozni majd augusztus elején jött a dugó meg a szelep csere azóta kb 100óra belement mindenféle hiba üzemzavar nélkül de még ennyit el kell hogy menjen de azért majd most jön majd a teljes generál nem akarom tönkre tenni lehet megmarad a fiamnak.
nekem nem jött be.ennyi.biztos jó motor csak nekem nem.van ilyen.sosem tetszet de csak egy ilyen csere után tudtam megszabadulni a drzm -től.ami sztem jó motor.
Nem volt meg sokáig pár hónap mármint sx baleset, majd utána kxf szeretem az erős motorokat de nem bántam meg 250 4t-t olyan a levegőben mint egy bmx bicaj.Bár megjegyzem motoroztam mostanában egy zsír új 450-es kxf-el. Erősen gondolkodtam hogy mi lenne ha vissza ülnék egy nagyobbra
miért?mert olcsóbb a hitel,enduro versenyen nem indulhatsz vele.s mondjuk a suzukinak a drz-je nem a legjobb választás versenyre akkor rmz250!sokan szoktak rmz-vel enduro ob-n indulni s az mind rendszámos.
Köszi!
+ hajtókar az mennyivel drágul?utána gondolom olyan mintha új lenne.hányszor lehet ezt megismételni?láttam előtte neked is ktm exc450 volt?nkem is az van de én nem rajongok érte.250-es 4 ütemű crossra váltottál?rendszámos?mennyi időközönkönt kellett felújítani?
A négy szelep 60körül mozog nekem tavaly csinálták dugó szelepek hengerfejtömités talptömités munkadij 130000ft.De ha már dugóig szét van szedve érdemes a hajtókart is cserélni nekem még jó volt azért nem cseréltük.
DT váz WR blokk? vagy hogyvan ez?
kerkyra-nak meg sx450 volt
A mai hoky is megvolt...most jól bezabálok..és dugónak rátömök 20cm bejg leet,nehogy kijöjjön véletlenűl a pulyka
+ hajtókar az mennyivel drágul?utána gondolom olyan mintha új lenne.hányszor lehet ezt megismételni?láttam előtte neked is ktm exc450 volt?nkem is az van de én nem rajongok érte.250-es 4 ütemű crossra váltottál?rendszámos?mennyi időközönkönt kellett felújítani?