Tehát: Adva van egy olyan garázsfeljáró, ami jó havas. Az oldala betonozott, tehát hiba esetén dekorcsík. Kissé neki lehet indulni, de óvatosan kell bánni a gázzal, mert oldalra némileg lejt, tehát ha elpörög a kerék, nekicsúszom az oldalának. Havon esély sincs feljutni. Két verzióm van. A kellően szétlocsolt majd meggyújtott benya, vagy a forró víz. A benya hátránya, hogy a többi lakó rámküldheti a tűzoltóságot, meg nincs biztosítás a garázsra. A vízé meg, hogy okés, lehet feljövök, de lekközelebb majd tavasszal, ha felolvad. Vagy másoccor benzin alkalmazása mindenképp. Ha van ötletetek, írjatok pls.
De azér sörözök is közbe. Meg azon gondolkodok, hogy hozom fel a kocsimat a garázsból fáraccság meg törés mentesen. Locsojjak szét benyát és gyújcsam fel a havat?
De a nap élménye az volt, amikor én a "nagy" endurós megkíséreltem letolatni a garázsba a Skodámmal a havas lejtőn. Hát, nagy ünneplés lett a dologból, hogy mégse törtem rommá a vasat....
Tegnap vittek egy Subaru WRX-szel. 2,5 turbo, a gyengébbik (230 LE) motor, összkerék. Basszus, amit az gyorsul a havas úton, az nyomasztó.... Meg volt némi drift és egyhelyben megfordulás
öltem az AAAAfikaiakat bazeg
nincs meg valakinek a link?